Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Antalya


12 - unitati de cazare

8 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


Hotelul Adonis 5*, este situat pe malul marii, in centrul statiunii, la 15 km de aeroport si la 5 km de Lara.

O locatie placuta si plina de pace, hotelul Adonis 5*, este ideal pentru cei ce iubesc marea si bronzul, fiind situat chiar pe malul marii, cu o priveliste unica asupra acesteia.


Hotelul Hillside Su 5*, este situat pe plaja, in centrul statiunii, la 15 minute de aeroport.

Experimentand o schimbare reconfortanta, hotelul Hillside Su 5*, ofera ospitalitate, personal serviabil, si servicii de calitate.


Hotelul IC Residence 5*, este situat la 25 km de Antalya, si la 15 km de aeroport.

Un paradis tropical, cu vegetatie luxurianta, hotelul IC Residence 5*, creat prin a armoniza modernul cu arhitectura traditionala din Bali, ofera servicii impecabile la standarde internationale.


Hotelul Ozkaymak Falez 5*, este situat la 500 m de plaja, pe o stanca deasupra plajei din Antalya.

Ospitalitatea specifica zonei se regaseste si in hotelul Ozkaymak Falez 5*, unde personalul va sta la dispozitie pentru a va face vacanta de neuitat.


Hotelul Porto Bello 5*, este situat langa plaja, la 20 km de aeroport si la 6 km de centrul Antalyei.

Avand ca scop sa prezinte generozitatea mediteraneana, restaurantele cu mancare delicioasa si personalul ospitalier, hotelul Porto Bello 5*, isi rasplateste clientii cu toate acestea.


Hotelul Sea Life Family Resort 5*, este situat pe plaja, la 12 km de aeroportul Antalya, la 40 km de Kemer, la 38 km de Phaselis si la 35 km de Olympos.

Va fi cea mai mare placere sa fiti cazati la hotelul Sea Life Family Resort 5*, in impresionanta atmosfera creata de muntii Taurus si apa turcoaz a Marii Mediteraneene.


Hotelul Sheraton Voyager 5*, se afla la 11 km de aeroport, la 1 km de Poarta lui Adrian.

Confort familial, panorame splendide, servicii de calitate si personal prietenos, este tot insa nu numai ce veti gasi la hotelul Sheraton Voyager 5*.


Hotelul The Marmara Antalya 5*, este situat pe malul marii, la 5 minute de centrul orasului si la 11 km de aeroport.

Localizat intr-o zona superba, hotelul The Marmara Antalya 5*, ofera o priveliste minunata asupra imprejurimilor, si servicii de calitate, care va vor face vacanta de neuitat.


Hotelul Antalya Palace 4*, este situat langa plaja, la 8 km de aeroport, 3 km de Lara, 35 km de teatrul antic de la Aspendos.

Pace, liniste, confort, vacanta perfecta pe care o puteti petrece la hotelul Antalya Palace 4*.


Hotelul Bilem 4*, este situat intr-un prestigios cartier al Antalyei, la 5 km de centru, la 10 km de aeroport, si la 15 km de statia de autobuz.

Intr-o atmosfera linista, unde puteti scapa de oboseala ce va apasa, va asteapta hotelul Bilem 4*, pentru a va petrece vacanta mult dorita.


Hotelul Acropol 3*, este situat la 50 m de plaja, 5 km de centrul orasului, 10 km de aeroport.

Daca doriti o vacanta linistita si confortabila, potrivit pentru dumneavoastra este hotelul Acropol 3*, unde va veti putea petrece vacanta dorita.


Hotelul Pamira 3*, este situat la 200 m de plaja, 5 km de Antalya, la 8 km de aeroport, si la 4 km de Lara.

Hotelul Pamira 3*, este potrivit pentru dumneavoastra daca va doriti sa beneficiati de ospitalitatea specifica zonei.

Antalya

 Antalya (sau „raiul pe pamant” nume provenit de la regele Attalos, care a ordonat gasirea celui mai frumos loc de pe pamant) este un oras in sudul Turciei, situat la poalele muntilor Taurus, pe litoralul Marii Mediterane. Are o populatie (impreuna cu suburbiile) de cca 700 mii de locuitori, care pe timpul verii poate ajunfa chiar si la 2 milioane, datorita valului de turisti care viziteaza aceasta zona. Este centru administrativ al provinciei cu acelasi nume si una din cele mai importante statuni de pe litoralul mediteranean (fiind supranumita si „capitala rivierei turcesti"), precum si un important port si aeroport international. Printre obiectivele turistice majore se numara Muzeul regional al Antalyei (cu o bogata colectie arheologica), cartierul vechi al orasului, care este si cea mai vizitata zona, numit Kaleiçi, unde se afla portile imparatului Hadrian (sec. II), muzeul Kaleiçi (in incinta fostei biserici ortodoxe Sf.Gheorghe), mai multe moschei din perioada otomana, printre care si ruinele moscheii Korkut construita in sec. II ca si templu roman, transformat ulterior in biserica crestina si apoi, in sec. XV, in moschee s.a.m.d.

Ca si activitati recreative, Antalya ofera o larga paleta de unde puteti alege: golful, rafting, scufundari, safari, calarie, vizitele la unul dintre cele 3 aqua parcuri, la muzee, zona Kaleici (o zona formata din foste case otomane, care in prezent au fost transformate in restaurante, hoteluri, cafenele, magazie), sau orasul antic Aspensos situat la doar 4 km de autostrada Antalya-Alanya.

Clima este mediteraneana, cu veri calde si uscate, si ierni blande si ploioase. Aici 300 de zile pe an sunt insorite, temperaturile aerului vara putand ajunge pana la 40°C si ale apei sunt cuprinse intre 15-28 °C.