Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Anissaras


7 - unitati de cazare

6 - unitati de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Aldemar Knossos Royal***** este situat langa plaja din statiunea Anissaras, in insula Creta.

Aldemar Knossos Royal***** din localitatea Anissaras, insula Creta, este un complex hotelier idilic, special creat pentru vacante de familie. Arhitectura in stil traditional, camerele confortabile, piscinele impresionante si gradinile luxuriante creeaza atmosfera perfecta pentru relaxare. In timp ce copiii se distreaza la mini-club, adultii isi pot petrece timpul liber cat mai diversificat, fie pe terenul de tenis, fie la piscina, fie practicand sporturi nautice. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Annabelle Beach Resort***** este situat la 22 km de Aeroportul International din Heraklion si la cateva minute de mers fata de baruri, restaurante si teverne, aproape de plaja.

Hotelul Annabelle Beach Resort***** localizat in Anissaras, este un complex elegant ce reflecta arhitectura tipic aegeana, fiind inconjurat de gradini luxuriante care conduc catre mare.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Bella Beach***** este situat la 31 km de Aeroportul International din Heraklion, la 6 km de Hersonissos si la 6 km de Malia, pe plaja.

Hotel Bella Beach***** localizat in imeidiata apropiere a portului Hersonissos si Aquaworld Aquarium, fiind construit in anul 1994 pe o suprafata de 42.000 mp, ultima renovare a avut in 2015, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Mitsis Laguna Resort & Spa este situat pe plaja din Anissaras, in insula Creta. Statiunea Hersonissos se afla la 3 kilometri, aeroportul international la 22 de kilometri, iar orasul Heraklion, capitala insulei, la 24 de kilometri.

Mitsis Laguna Resort & Spa din Anissaras este cel mai nou hotel din lantul Mitsis, oferind toate serviciile si facilitatile necesare pentru petrecerea unei vacante memorabile in insula Creta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Mitsis Royal Mare (fost H.Aldemar Royal Mare) este situat in imediata apropiere a plajei Anissaras. Statiunea Hersonissos se afla la 3 kilometri, iar capitala insulei Creta, orasul Heraklion, se afla la aproximativ 20 de minute de mers cu masina.

Mitsis Royal Mare din Anissaras, insula Creta, dispune de toate facilitatile si de tot confortul pe care fiecare il asteapta de la un hotel de 5 stele. Cadrul natural deosebit, apa marii Mediterane, gradinile si plaja privata completeaza facilitatile hotelului, precum piscinele, centrul Spa, terenurile de tenis, academia de golf, restaurantele si barurile, toate la un loc creand locul ideal pentru petrecerea vacantei.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Serita Beach se afla in statiunea Anissaras, la 3 km de Hersonissos.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Chrissi Amoudia**** este situat in statiunea Anissaras, la 500 de metri de plaja. Orasul Hersonissos se afla la 1.5 kilometri, iar Aeroportul International Heraklion se afla la 23 de kilometri

Hotelul Chrissi Amoudia**** din Anissaras, insula Creta, este construit in stil \"sat traditional\" si ofera cazare in cladirea centrala si in bungalouri, cu vedere spre mare sau spre gradina. Personalul calificat este dedicat si ofera intotdeauna servicii de cea mai inalta calitate, pentru vacante relaxante si placute.