Oferte Litoral 2019 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2019 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2019

Alege
Perioada

1

Akti Elias


7 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele 3 - unitati de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Anthemus Sea Beach***** se afla situat chiar pe plaja, in statiunea Akti Elias, in apropiere de Nikiti.

Hotelul Anthemus Sea Beach***** din Akti Elias, situat in Halkidiki, pe bratul Kassandra, ofera conditii ideale pentru o vacanta de vis la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Complexul Athena Pallas Village***** este situat in statiunea Akti Elias, la 50 de metri de plaja. La 9 kilometri se afla statiunea Nikiti si la 11 kilometri se afla statiunea Neos Marmaras.

Complexul Athena Pallas Village***** din statiunea Akti Elias se adreseaza celor care cauta o vacanta relaxanta la malul marii Egee si celor care cauta servicii de cea mai inalta calitate la preturi accesibile. 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Acrotel Elea Village*** este situate in statiunea Akti Elias, la 50 de metri de plaja.

Acrotel Elea Village*** din Akti Elias este un hotel confortabil, inconjurat de verdeata cu specific mediteranean, la malul Marii Egee.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Complexul Koviou Holiday Village este situat in pensinsula Halkidiki, pe bratul Sithonia, in zona Elia Beach, la 5 kilometri de Nikiti si 13 kilometri de Neos Marmaras. Hotelul se afla la 4 minute de mers pana la plaja Koviou, aproximativ 250 de metri de mare.

Complexul Koviou Holiday Village 3* se afla intr-un cadru natural deosebit, langa plaja Elia, fiind intins pe o suprafata de 14.000 mp. Inconjurat de palmieri si maslini, hotelul ofera vacante relaxante, la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul Lily Ann Beach*** este situat in statiunea Akti Elias, in apropiere de Nikiti. Hotelul se afla la aproximativ 30 de metri de plaja, avand in fata golful Toroneos.

Hotelul Lily Ann Beach*** din Akti Elias este locul ideal pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Complexul de apartamente Agrili Resort - Luxury Apartments 2* este situat in statiunea Akti Elias, la aproximativ 250 de metri de plaja.

Situate intr-o zona linistita, apartamentele Agrili Resort - Luxury Apartment 2* din Akti Elias, reprezinta destinatia ideala de cazare pentru vacante alaturi de familie.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Makednos**+ este situat in pensinsula Halkidiki, pe bratul Sithonia, in zona Elia Beach, la 5 kilometri de Nikiti si 13 kilometri de Neos Marmaras. Hotelul se afla pe plaja Koviou, la 60 de metri de mare.

Pozitionat ideal, langa plaja, hotelul Makednos**+ din Akti Koviou este locul perfect pentru petrecerea vacantei la malul marii Egee.