Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Agios Ioannis Peristeron


4 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport

Hotelul Marbella Corfu***** este situat in statiunea Agios Ioannis Peristeron din insula Corfu, chiar pe plaja.

Marbella Corfu***** este un hotel recent renovat, ce isi asteapta oaspetii cu servicii turistice deosebite si conditii de cazare de lux. Hotelul ofera conditii de all inclusive, combinand confortul camerelor luxoase cu vederea splendida cu o varietate de mancaruri speciale cu specific international sau grecesc si o gama larga de activitati atat de interior cat si de exterior. 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Nido***** ADULTS ONLY ( varsta minima -16 ani  ) hotel este situat in sud-est-ul insulei Corfu, in zona pitoreasca Agios Ioannis Peristeron, langa Hotelul Marbella Corfu, deausupra Marii Ionice, in mijlocul gradinilor parfumate si luxuriante, intampina oaspetii sau cu caldura si familiaritatea traditionala imbinata cu serviciile de lux al unuia dintre cele mai frumoase hoteluri din Grecia destinate in principal adultilor.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Louis Ionian Sun **** este situat la 50 de metri de plaja in Agios Ioanis Peristeron si la 2 kilometri de statiunea Benitses, in sud-estul insulei Corfu.

 Apropierea hotelului Primasol Louis Ionian Sun  de orasele Kerkyra si Benitses precum si locatia absolut magnifica, cadrul natural minunat in care este pozitionat, fac din aceasta unitate de cazare locul ideal de petrecere a vacantei. Acest hotel reprezinta una dintre cele mai bune optiuni pentru cei care vor sa descopere indeaproape insula Corfu si marea Ionica.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Belvedere*** este localizat la circa 3 km de sudul statiunii Benitses din Insula Corfu, in apropiere de Agios Ioannis Peristeron, oferind o minunata vedere asupra Marii Ionice, iar la doar cativa metri peste strada principala se afla o mica plaja cu pietris.

Hotelul este situat la 16 km de orasul Corfu, 15 km de aeroport (I. Kapodistrias - CFU).