Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Vilamoura


Descriere

Vilamoura este considerata una din staţiunile de top din Europa şi pe bună dreptate. O staţiune autonoma, la doar 20 km de aeroportul Faro, Vilamoura se intinde pe peste 2.000 de hectare de teren - o parte fiind acoperita de păduri pitoreşti pin umbrelă, iar cealalta cu mlastina. Staţiunea are unele dintre cele mai bune si mai faimoase terenuri golf din Europa, amestecate cu piste pentru biciclete şi trasee ​​turistice, hoteluri de lux şi vile elegante.

Vilamoura este renumita pentru excelentele terenuri de golf din zonă, dar si alte activităţi sportive sunt, de asemenea, bine reprezentate - echitatie, bowling pe gazon, un centru de tenis şi o serie de sporturi nautice sunt disponibile pe plan local. Cele mai bune terenuri de golf sunt: Millenium, Laguna, Pinhal, Victoria si Vechiul Teren.

Centrul statiunii Vilamoura este portul de agrement. O plimbare aici este o necesitate pentru a vedea uimitoarele iahturi de lux. Urmarirea oamenilor, în special a celor celebri, este o altă activitate preferată de multi vizitatori. Baruri, restaurante şi magazine inconjoară trotuare portului, oferind o atmosferă cosmopolită de-a lungul intregii zile. La lasarea serii portul prinde viaţă - muzica, petreceri, mâncare bună şi oameni care se bucură de bunătăţile unui colţ special al lumii.

Cazinoul Vilamoura este un alt favorit al turistilor - în afară de camere de jocuri de noroc şi de diferite automate, cazinoul oferă nopţi de cabaret şi un club de noapte.

Spre capătul de est al trotuarului care strabate portul puteţi găsi o mulţime de activităţi acvatice - croaziere de coastă, pescuit sportiv şi parasailing, printre altele. Vilamoura are propriul muzeu şi sit arheologic - Cerro da Vila, unde se afla vestigii ale civilizaţiilor romane, vizigote şi maure.

Deşi Vilamoura înseamnă "sat maur", zona a fost locuita cu mult înainte de ocupatia maura. Săpături la nord de portul de agrement au relevat ruinele unei asezari romane, băi şi clădirilor agricole, zona cunoscuta sub numele de Cerro da Vila. O colectie de mozaicuri recuperate, lămpi romane şi monede vizigote poate fi văzuta într-un muzeu din apropiere.

La nord de Vilamoura, in interior, se intinde localitatea Loulé, cu castelul său in stil maur şi biserica São Clemente care dateaza din secolul al XIII-lea.

În apropiere, la Almancil, considerata una dintre cele mai importante cladiri religioase din Algarve, se afla biserica parohială din São Lourenço, care dispune de un altar aurit şi de placi glazurate de azulejo din secolul al XVIII-lea, care descriu viaţa Sfantului Laurentiu.

In Vilamoura se afla cel mai mare si poate cel mai cunoscut club - Kadoc; acesta se afla pe strada Albufeira si gazduieste in fiecare saptamana nume mari din randul DJ-lor din Europa, avand o capacitate de aproximativ 7000 de persoane.

Viata de noapte din Vilamoura se concentreaza de asemenea in barurile si restaurantele din apropierea portului de agrement; aici se afla si cafeneaua jucatorului de fotbal, Luis Figo, „Sete".

Plajele din Vilamoura sunt cu nisip fin auriu; printre cele mai cunoscute se numara Praia da Marina (care a fost distinsa cu calificativul Blue Flag pentru calitatea nisipului si a apei, dar si pentru facilitatile deosebite) si Praia da Falesia (la vest de port; aceasta se intinde pe 8 km, pana la Olhos de Agua).

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !