Vila Victoria

Pozitia GPS: 43.781219, 28.579109

Imagini hotel

Imaginile prezentate au strict caracter orientativ. Ele cuprind numai o parte din incaperile hotelului si sunt reprezentative pentru conditiile existente la momentul cand s-au facut fotografiile si pentru acele spatii fotografiate.


Localizarea unitatii de cazare

 Pe malul marii in 2 Mai pe faleza avand o splendida panorama peste apele Marii Negre aflate la cativa pasi .

 

Descrierea unitatii de cazare

 Vila Victoria din 2 Mai este o constructie noua (2002) ,cu toate dotarile noi, compusa din parter si 2 etaje.Se inchiriaza la cheie pentru grupuri . 

Conditii de cazare

  Capacitate:10 locuri in 5 dormitoare cu pat matrimonial

Structura vila : Parterul este compus intr-o sufragerie spatioasa,o bucatarie utilata complet si un grup sanitar.(dus) Etajul I este format din 3 camere ,o baie (dus) si o terasa .Etajul II este impartit in 2 camere duble (fiecare cu balcon) si o toaleta (fara dus).

 

Servicii si Facilitati Hotel

  O constructie noua (2002) ,cu toate dotarile noi, compusa din parter si 2 etaje .Vila este inconjurata de o curte in care se pot parca masinile si organiza un gratar in aer liber.Camerele au mobilier nou si tv color ,baile  au gresie si fainta si instalatii sanitare de calitate.Apa calda este furnizata de boilere electrice.  Vila Victoria se inchiriaza la cheie , in exclusivitate pentru oaspeti, proprietarii nu locuiesc in vila. 

Alte Oferte si Informatii Litoral 2018


Modalitati de Rezervare

Rezerva acest hotel sau cere informatii suplimentare.

VREAU INFORMATII
VREAU O REZERVARE FERMA
Rezervari prin e-mail sau formular online la Oferte Litoral 2017

Date generale

Numele si prenumele: *
Adresa de email: *
Nr. de telefon: *
De la (zi-luna-an): *
Pana la (zi-luna-an): *
Detalii cu privire la cazare (Va rugam sa precizati informatile relevante cu privire la cazarea pe care o doriti.):
Introdu acest cod de securitate: *
"Ma abonez la newsletter-ul saptamanal plaja.ro" (te poti dezabona apoi cu un singur click din orice mesaj)

Informati generale

pana la Plaja < 100 m , self catering,
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬†.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2018 !