Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Aparthoteluri Vila Nova de Milfontes


Descriere

Vila Nova de Milfontes este una dintre nestematele cu adevărat ascunse ale Portugaliei; acest mic sat pescaresc este înconjurat de unele dintre cele mai bune plaje din regiune, la marginea unui parc naţional şi este complet nedescoperit de turismul de masa - care a transformat complet zona Algarve. Vila Nova de Milfontes este destinaţia care trebuie vizitata de toti turistii care doresc sa vaza Portugalia reala si tradiţionala.

Vila Nova de Milfontes este situat la 190 km sud de Lisabona, pe partea de vest a regiunii Alentejo. Satul este poziţionat pe malul de nord al raului Miro, cavand un mic port de pescuit la ieşirea catre Oceanul Atlantic. Parcul Natural Costa Vicentina cuprinde o mare parte din oraş, precum şi linia de coastă din jur, care a limitat, din fericire, numărul de resorturi sau complexe turistice.

Plajele de la nord şi de la sud de Vila Nova de Milfontes sunt marginite de peisaje accidentate, care completează intindere de nisip sau stâncile abrupte care se află sub atacul constant al Oceanului Atlantic.

Oraşul Vila Nova de Milfontes reflectă in totalitate caracterisiticile locuitorilor din regiunea Alentejo - linistiti, calmi şi ospitalieri. Generaţia mai în vârstă a oraşului tinde să stea toată ziua asteptand pur si simplu sa treaca timpul. Stilul de viaţă este contagios; din fericire, vizitatorii care au mult timp, se bucura ca pot petrece o după-amiază in liniştea şi calmul oraşului, într-o cafenea în aer liber.

Vila Nova de Milfontes nu este doar un oraş relaxant de la mare; există mai multe sporturi de aventură şi activităţi pline de adrenalina disponibile pentru doritori.

Parcul naţional ofera o multime de itinerarii pentru drumeţii; drumurile sunt perfecte pentru ciclism, iar marea este ideala pentru surfing.

Deşi nedescoperita de turiştii străini, Vila Nova de Milfontes este bine cunoscuta de către portughezi, iar în timpul scurtei vacanţe de vară este suprapopulata. Populaţia din extrasezon din Vila Nova de Milfontes este de doar 5.000 de locuitori, dar aceasta cifra se poate mari de patru ori în timpul sezonului de varf. In cursul lunii august, este foarte dificil sa găsesti cazare, de aceea rezervarile trebuie facute cu mult timp inainte; plajele sunt aglomerate, restaurantele sunt pline, orasul este zgomotos pana noaptea târziu, iar biletele de autobuz catre Lisabona sunt vândute.

In Vila Nova de Milfontes există întotdeauna o selecţie largă de unitati de cazare si de masa, de la conditiile de bază până la cele de lux, dar nu există pensiuni. Portughezii prefera să închirieze rulote sau locuri de campare in spatii special amenajate; există două zone de campare importante în Vila Nova de Milfontes, dintr-un total de 5 în zona înconjurătoare, acestea fiind o alternativa potrivita pentru călătorii care caută cazare foarte ieftina.

Vila Nova de Milfontes este cunoscuta de majoritatea populaţiei mai în vârstă ca oraşul celor trei minciuni, toate cele trei minciuni fiind cu referire la numele oraşului, care tradus în limba engleză înseamnă "Noul Sat al celor o Mie de Fântâni/ Izvoare". Cele trei minciuni despre Vila Nova de Milfontes sunt:

  1. Vila (Satul) - cu privire la fondarea satului - numărul necesar de locuitori pentru a solicita statului de sat a fost mai mic decât minimul necesar (în realitate nu au existat decat10 familii fondatoare).
  2. Nova (Nou) - estuarul Raului Miro a oferit adăpost flotelor de pescuit timp de secole, impotriva atacurilor feroce ale Oceanului Atlantic, astfel încât satul este la fel de vechi ca şi obiceiul oamenilor de a pescui.
  3. de Milfontes (al celor o mie de Fantani/ SIzvoare) - terenul pe care este asezat acest sat este mult prea uscat pentru ca de aici sa izvorasca o mie de izvoare cu apă proaspătă, iar ideea celor o mie de fântâni este si mai puţin probabila.

Vila Nova de Milfontes este o destinaţie fantastică, care combină ce are Portugalia mai bun într-un frumos oraş de plajă.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !