Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Vila Nova de Gaia


Descriere

Vila Nova de Gaia de, sau pur şi simplu Gaia este un oraş din partea de nord a Portugaliei. Acesta este situat în districtul Porto, la sud de oraşul Porto, pe cealaltă parte a râului Douro. Oraşul are o populaţie de 178,255 de locuitori, iar municipalitatea este compusa din 24 parohii, cu o populaţie totală de 288.749 de locuitori, fiind cea mai populata din regiunea Norte. Gaia, împreună cu Porto şi alte 12 comune constituie Zona Metropolitana Porto.

Vila Nova de Gaia este, de asemenea, bine cunoscut pentru "pesterile" sale, unde vinul de renume mundial, Porto, este pastrat şi invechit. Aceste "pesteri" au devenit o atracţie turistică majoră.

Vila Nova de Gaia se remarca prin linia sa extinsa de coastă, de aproximativ 17 km lungime. În ultimii ani, tot mai multe plaje de aici au primit calificativul Blue Flag. În total, în 2008, 17 plaje au primit acest calificativ. Recent, reamenajarea întregii zone a inclus construirea unei pasarele de lemn care permite plimbarea pe malul mării, ferit de traficul rutier, legand plaja Lavadores de Espinho. Cele mai cunoscute plaje din Vila Nova de gaia sunt: Magdalena, Valadares, Miramar, Aguda şi Granja.

De-a lungul coastei, există numeroase zone de interes, pe langa cele care au legatura cu plaja, printre care amintim Capela Senhor da Pedra în zona plajei Miramar, satul de pescari Aguda şi Granja - una dintre cele mai renumite şi vechi statiuni portugheze. Granja este, de asemenea, cunoscut ca fiind locul unde Sophia de Mello Breyner Andresen a petrecut o mare parte din copilăria şi tijeretea, fiind sursă de inspiraţie pentru elementele maritime din operele sale.

Obiective de patrimonio:

- Capela Senhor da Pedra;

- Casa Barbot (Casa de Cultură);

- Biserica Manastirii din Serra do Pilar ( Patrimoniu Mondial);

- Manastirea Grijó;

- Manăstirea Pedroso;

Alte puncte de interes:

- Alto da Bandeira;

- Arcozelo (Santa Maria Adelaide);

- Arnelas;

- Campusul scolar Serra do Pilar;

- Cais de Gaia;

- Candal;

- Casa - Muzeu Teixeira Lopes;

- Casa - Muzeu Van-Zeller;

- Cine - teatrul Eduardo Brazão;

- Coimbrões;

- Manastirea Corpus Christi;

- Francelos;

- Muntele Fecioarei;

- Pedra da Audiencia - Avintes;

- Parcul Biologic din Gaia - Avintes;

- Parcul Municipal din Lavandeira;

- Podul Ludovic I (Patrimoniu Mundial);

- Podul Dona Maria Pia;

- Podul Sao Joao;

- Podul Arrábida;

- Podul Infantei;

- Plaja Aguda - staţiunea de coastă Aguda, o grădină zoologică/ acvariu;

- Plaja Granja;

- Plaja Miramar;

- Sf. Ovidio;

- Muntele Canelas;

- Serra do Pilar;

- Gradina zoologica Sf. Ignatie (Avintes).

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !