Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Viana do Castelo


Descriere

Descris adesea ca „orasul dintre mare, rau si munte", Viana do Castelo este un oraş portughez, cu 37.997 de locuitori, resedinta districtului Viana do Castelo, situat în partea de nord a Portugaliei. Orasul este în prezent constituit din parohiile: Areosa, Darque, Meadela, Montserrate şi Santa Maria Maior.

Districtul se învecinează la nord cu municipiul Caminha, la est cu Ponte de Lima, la sud cu Barcelos şi Esposende şi la vest cu Oceanul Atlantic.

Viana do Castelo a impresionat de-a lungul timpului prin peisajul contrastant pe care il ofera: de o parte dealurile impadurite, de cealalta plajele cu nisip fin, unele la malul oceanului, altele la malul fluviului.

Praia de Cabedelo este una dintre plajele virgine, neamenajate ale orasului; se afla in partea de sud a orasului, traversand estuarul. In partea de nord, se intind alte nenumarate fasii de plaja cu nisip, pana spre granita cu Spania.

La mica distanta de oras, intalnim muntele Santa Luiza, unde se afla punctul de observatie cu cele mai spectaculoase vederi panoramice din intreaga Portugalie.

Principalele puncte de atracţie sunt:

- Maica Biserica (secolul 15), în stil romanic. Fatada este flancată de două turnuri Mari, în timp ce în mijloc este un portal gotic cu arhivolte, decorat cu sculpturi din Patimile lui Hristos si ale Apostolilor. Interiorul este construit pe planul de cruce latina, cu un naos şi două nave, separate prin arce sprijinite de stalpi. Capele Sf. Bernard şi Sf. Sacrament sunt atribuite lui João Lopes cel Bătrân.

- Catedrala.

- muzeul transportului Geraz do Lima;

- Castelo do Neiva: castelul a fost deţinut de parohia Viana do Castelo de la începutul secolului al 19-lea.

- Aşa-numita "Mercy" este un edificiu în stil flamand, datand din 1589.

- Fântâna Renasterii (1535) în Piaţa Major.

- Biserica São Domingos (1576).

- Biserica Santa Luzia (secolul 19), proiectata de Miguel Ventura Terra.

- Palacio de Tavoras, o reşedinţă nobiliară din secolele al XVI-lea/ al XVII-lea.

- Nossa Senhora da Agonia, biserică în stil Rococó.

- Pacos do Conselho ("Palatul Consiliului", 1502), din care numai faţada rămâne astaza.

- Muzeul Municipal, găzduit într-o clădire din secolul al 18-lea.

- Monumentul pentru Caramuru şi Paraguaçu de Jose Rodrigues la Piaţa Republicii.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !