Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Venus

Pensiuni/Vile Venus


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Venus ,statiunea ce poarta numele  zeitei frumusetii, se afla situata intre Saturn si Jupiter - Cap Aurora 

Venus, statiunea in care hotelurile, purtand aproape in totalitate nume de fete,sunt inconjurate de o  mare de verdeata, caracteristica principala a acestei locatii de pe litoralul nostru. In statiune exista si posibilitatea de a face bai de namol pe malul Lacului Venus in cadru organizat .In rest statiunea este linistita si are suficiente posibilitati de agrement

 

Plaja

 Plaja statiunii Venus este fragmentata de numeroase golfulete si are latimi variabile. In partea de Nord a statiunii care se invecineaza cu plaja de la Cap Aurora ,prezinta o zona de acces in mare stancoasa si cu intrare relativ dificila in apa pe o mica portiune.Este o zona preferata de cei care cauta intimitatea si linistea . Partea din sud a plajei invecinata cu plaja Saturn este mai lata si este zona cea mai populata  de turistii cazati in Venus. 

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

 Cazarea in Venus se face de la hoteluri de 4 stele la hoteluri de 1 stea ,campinguri si in numeroase vile care dau o nota caracteristica acestei statiuni. 

Hoteluri 4 stele:Hotel Carmen****,Hotel Palace ***

Hoteluri 3 stele: Hotel Dana ***,Hotel Majestique *** (fostul Nora) , Pensiunea Venus Stil ***, Vile Adriana ***,Hotel Orlando***, Vila Iezer ***,Hotel Melodia***,

Hoteluri 2 stele:Hotel Brindusa**, Hotel Irina**, Hotel Rodica**,Hotel Lidia**, Hotel Sanda**, Hotel Silvia*,Hotel Claudia**,Hotel Veronica**, Vile Bucura**,Hotel Corina**, , Hotel Felicia**, Vile Venus***, Vile Caltun-Zanoga**, Hotel Favorit**, Vila Veronica**,Hotel Florica**, Hotel Raluca**,

Hoteluri 1 stea:Hotel Adriana*, Hotel Egreta *, Vile Bilea*,Hotel Cocorul*,Hotel Vulturul*, Vila Mioara*,Hotel Pajura*, Vile Balea Mara * , Hotel Anca*,Hotel Zamfira*, Casute Brates *,Hotel Despina *, Popas Turistic Venus*, Camping Venus

 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !