Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Varos


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 Varos este un sat tradițional mic situat in centru-nord al Insulei Lemnos. Varos a fost un sat abandonat până în urmă cu câțiva ani, când pe partea de sus a dealului de lângă sat, a fost construit complexul de 5 stele Varos Village. Acest hotel a cumpărat mai multe case din sat care au fost complet renovate în apartamente de lux, care fac parte din conceptul de vacanta "Varos Village".

În sat propriuzis nu este mult de făcut. Există un bar cu terasă, o cafenea și două magazine, unde rafturile sunt pe jumatate goale. Taverne bune unde se poate manca există la o distanță de trei kilometri,  in portul Kotsinas. Avantajul satului Varos s a locatiei complexului hotelier este că este destul situat central in Insula , permițându-vă ca în termen de circa 30-40  de minute sa ajungeti cu masina in orice colt al insulei . 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Reduceri Craciun ptr. Litoral 2018 !