Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Vama Veche

Pensiuni/Vile Vama Veche


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 Vama Veche o localitate mica ,situata la cativa km sud de 2 Mai a devenit in ultimele  sezoane de vara  un loc foarte cautat datorita atmosferei de nonconformism, gen ,,costinesti ' si a preturilor reduse la cazare si masa. Putinii oameni de afaceri care au avut curajul sa investesca aici au avut placuta surpriza sa constate ca ultimele sezoane estivale le-au adus castiguri nesperat de mari, un numar neasteptat de mare de turisti au poposit la Vama Veche transformand localitatea intr-unul din cele mai ,,sic''locuri de petrecere a vacantei. Cazarea se face in casele locuitorilor si intr-o multime de vile confortabile aparute peste nopate in ultimele sezoane . 

 Vama Veche ,situata la 7 km de 2 Mai, si 12 km de Mangalia este localitate de frontiera ,aici  aflandu-se un important punct de trecere frontiera spre Bulgaria ,Turcia, Grecia si alte destinatii din Orient sau Asia. La Vama Veche se ajunge de la Mangalia, care este punctul terminus al caii ferate,  cu ajutorul microbuzelor care se pot lua din gara sau cu masina propie pe drumul national E 87 .Distanta este de aproximativ 12km  

Plaja

 Vama Veche are o plaja foarte buna cu  latimi care depasesc 200m pe alocuri si ca si la Costinesti exista un reper vizual care da o nota originala  orizontului nautic reprezentat de o veche epava  aflata  la cateva sute de metri de mal.  Trebuie mentionat ca pentru copii mici plaja nu e recomandata deoarece nivelul apei creste foarte rapid langa mal si deasemeni turistii traditionali de la Vama Veche unde se prcatica lejer topless si nudism nu sunt cel mai potrivit model pentru copii mici .

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

 Spatiile de cazare din Vama Veche sunt constituite de o multime de vile de conforturi diferite construite in ultimii ani unele chiar de marimea unor minihoteluri . Deasemeni prin traditie si localnicii inchiriaza camere in casele lor .

Vile si pensiuni 3 stele : Vila Vama Veche***, Complex Ca Bianca***, Pensiunea Golden Sea***,

Vile  si pensiuni 2 stele:Vila Mady**, Vila Catalin**, Vila Anda**, Vila Dini**,

Alte unitati de cazare : Casa Aliman, Casa Medrea, Casa Stanciu, Vila Gaghes, , Vila Iancu, Vila Madera, Vila Juganaru, Pensiunea La Papas, Vila Lupascu, , Pensiunea Marina Park, Vila Martini, Vila Manaila, Vila Miss Alina, Vila Mitache, Vila Neagu, Vila No Name, Vila Prelipceanu, Vila Repezis, Vila Tudorita , Vila La Mariana, Bungalow Peters Ana, Vila Flori, Vila Toader,

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !