Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Vale do Tejo

Pensiuni/Vile Vale do Tejo

Aparthoteluri Vale do Tejo


Descriere

Vale do Tejo (Valea Raului Tagus) impreuna cu Lisabona au reprezentat unul dintre cele cinci regiuni din Portugalia (subdiviziuni). Astăzi două dintre subregiunil sunt impartite in: noua regiune Lisabona, două în Regiunea Centrală şi una în regiunea Alentejo.

Vale do Tejo numara 3.447.173 de locuitori (in 2001) şi se intindea pe 11.930 km ².

Extrem de bogata în activităţi de istorie, cultură şi petrecere a timpului liber, Valea Raului Tagus este una dintre cele mai atrăgătoare zone ale Portugaliei.

Doua linii de coastă diferite, cu peisaje magnifice, oferă vizitatorilor posibilitatea de pe durata sejurului dumneavoastră.
La nord de Tagus se afla regiunea de coasta Estoril şi Sintra, renumita pentru plajele sale, pentru cazinoul plin de viaţă, pentru pista de curse de Formula 1 şi pentru casele sale elegante. Sintra, considerata Patrimoniului Mondial de către UNESCO, o nominalizare bine-meritata pentru peisajul ei magnific, este una dintre cele mai frumoase statiuni din Europa. Varietatea de palate într-o lume magică de munţi, peşteri şi păduri, a inspirat poeti ca Byron şi Keats. Apoi, intalnim Cabo da Roca, care marchează punctul vestic al Europei continentale.

Un pic mai puţin cunoscuta, Coasta Albastra, la sud de Lisabona, este o zona portuara linistita, cu multe sate pescaresti şi peşteri de nisip. Sesimbra, cu golful său calm şi la adăpost, este una din statiunile de vacanta preferate ale portughezilor, în timp ce oraşul plin de viaţă - Setubal este mai bine cunoscut pentru restaurantele sale cu specific pescaresc.
Una dintre caracteristicile regiunii Vale do Tejo sunt numeroasele sale localitati inconjurate de zidurile unui castel. Cea mai importanta dintre acestea este, fără îndoială, Óbidos, situata la doar o oră de la Lisabona. Cu fermecătoarele sale case albe si strazile de piatra, acesta este unul dintre cel mai bine conservate sate medievale din Portugalia.

Mai la nord se află Alcobaça - oraş dominat de Mânăstirea sa magnifica (secolul al XII-lea), una dintre cele mai mari din ţară. La fel de importanta este si localitatea Batalha, din apropiere, cu o uimitoare mănăstire construita între secolele XV - XVI. Deoarece a fost construita dupa câştigare bătăliei de la Aljubarrota, manastirea este considerata una dintre cele mai frumoase cladiri din sudul Europei.

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !