Rezervari online - simplu si eficient . Cum ? 
Cum vizualizam hotelurile disponibile ,detalii despre conditiile de cazare si tarifele sejurului : 

Desi este extrem de simplu , facem mai jos o descriere exacta pentru aceia care sunt mai putin obisnuiti cu sistemele de rezervari online. 

1.Selectati data de incepere a sejurului si numarul de nopti 
2.Selectati numarul de camere si numarul de persoane dorit
3.Efectuati Cautare - Search
4.In pagina cu rezultate cautatii vor fi listate toate hotelurile care au camere disponibile pentru perioada cautata .
5.Fiecare hotel are tariful exprimat in euro pe camera/zi 
6.Fiecare hotel are detalii, foto si pozitia pe harta 
7.Puteti sorta ofertele utilizand filtrele numai hotelurile care indeplinesc cerintele dvs dupa pret ,nr stele,tip de masa ..etc
Cum rezervam online - plata rezervarii cu cardul de debit/credit : 

1.Click pe butonul ,,Book '' corespunzator hotelului si tipului de camera dorit 
2.Completati datele dvs 
3.Completati datele de pe cardul dvs ( cardul trebuie sa permita plati pe Internet ) si achitati .
4.Rezervarea dvs e valida cand aveti confirmarea in fereastra finala si primiti pe adresa de e-mail, introdusa de dvs in procesul rezervarii, numarul confirmarii (tracking number ) si voucherul de rezervare . 
Cum rezervam online - plata rezervarii prin transfer bancar sau numerar 

1.Cautati ofertele care va intereseaza ,ca si mai sus. 
2.Efectuati rezervarea cu ajutorul agentilor nostrii prin telefon sau e-mail. Apelati  021 3201033 , 021 3201025 sau pe mail:  info@plaja.ro
3.Contravaloarea rezervarii  o achitati direct la agentia noastra (Est Turism)  prin numerar sau transfer bancar .
Important : 

•Inainte de a efectua o rezervare cititi cu atentie politica de anularie a rezervarii (Cancellation Policy) .
•In cazul in care va hotarati sa anulati rezervarea dupa expirarea termenului de anulare o sa vi se aplice penalitatile specificate in sectiunea Cancelation Policy.. 
•In cazul in care anularea se face inainte de termenul maxim specificat in Cancellation Policy , nu exista penalizare si banii achitati ii puteti primi inapoi .
•Sistemul Online oferit pe site-ul nostru www.skihotels.ro utilizeaza tehnologia companiei MetGlobal cu sediul in New York , organizatie de turism cu care compania noastra are contract de afiliere si vanzare servicii turistice .
•Informatiile privind conditiile de cazare ,precum si fotografiile hotelurilor nu sunt considerate contractuale si nu obliga nici compania noastra Est Turism si nici furnizorul servicilor de rezervare online compania Metglobal. 
Important :
Pentru hotelurile aflate in sistemul de rezervari online compania noastra nu poate garanta conditiile de cazare si alte informatii decat cele specificate in descrierea de pe site. 
Recomandam insistent sa cautati informatii amanuntite privind serviciile si facilitatile hotelului inainte de a efectua o rezervare la hotelul ales. 
Compania noastra Est Turism Nu isi asuma raspunderea decat pentru valabilitatea tarifelor si pentru siguranta rezervarii. In acest scop compania noastra asigura oricarui client care efectueaza rezervare online asistenta turistica de urgenta pana la intoarcerea in tara. 

www.skihotels.ro

www.cazari.ro

www.plaja.ro

Servicii de turism online - Est Turism