Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Tsarevo

Aparthoteluri Tsarevo


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Tsarevo se afla la circa 70 km sud de orasul Burgas, fiind cel mai sudic oras de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre.

Tsarevo se afla pe 3 mici peninsule, bucurandu-se de frumusetea a 4 golfuri, lucru unic pe litoralul bulgaresc. Plaja centrala are lungimea de 420 m si este situata in imediata apropiere de centrul orasului. Plaja Nestinarka are lungimea de 690 m si se afla in cartierul Vasiliko, Plaja Polona de 350 m se afla la nordul orasului, iar plaja Arapia de 600 m lungime se afla la circa 2 km distanta de oras spre Lozenets. Puteti admira frumusetea naturala a localitatii si de pe varful Papia (502 m altitudine) din apropiere. Bucurati-va de Zilele lui Neptun organizate in luna mai, Festivalul Mierii din luna august, puteti admira frumusetea bisericii Sf. Troita (1831). Tsarevo dispune de un mic port, de unde pornesc ambarcatiuni ce fac legatura cu Lozenets si Primirsko din Bulgaria.

 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !