Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Troia

Aparthoteluri Troia


Descriere

Situat pe o peninsula, pe partea de sud a râului Sado, vizavi de orasul Setúbal (catre care exista acces printr-o linie regulata de feribot), orasul Troia are încă ruine romane importante, în special o instalaţie pentru sărarea peştelui (un important complex industrial). Aceste ramasite sunt dovezi ale aşezării romane de la Cetobriga, care a fost mutat pe cealaltă parte a râului şi a dat numele său oraşului Setúbal.

Troia este în prezent o staţiune turistică, cu plaje excelente, de nisip, de 18 km lungime, o multime de unitati de cazare şi un teren de golf foarte bine amenajat.

Situat în estuarul Raului Sado din regiunea Alentejo de Jos, Troia a fost infiintat de către fenicieni si mai tarziu a servit ca centru roman de pescuit şi de conservare a peştelui din Cetobriga, din anul I inainte de Hristos până când a fost distrus de un cutremur în anul 412.

Accesibil cu feribotul din Setúbal, această intindere îngustă de nisip, situata la 47 km sud de Lisabona, este unul dintre secretele cel mai bine pastrate ale Portugaliei. Oferind 18 km de plaje de nisip, aurii, neîntrerupte, si unele dintre cele mai curate condiţii de scăldat din ţară, Troia este un adevărat paradis de vacanţă pentru cuplurile şi familiile tinere deopotrivă.

Are, de asemenea, o serie de complexe de apartamente cu peturi moderate, un centru de tenis de camp, mai multe piscine şi un teren de golf de campionat cu 18 gauri.

Daca ajungeti in zona, nu ratati urmatoarele:

Ruinele romane din Cetobriga pot fi găsite pe partea promontoriului estuarului, la câţiva kilometri de la terminalul de feribot. Au fost facute unele descoperiri foarte importante, de cand au început săpăturile în 1850. Principalele descoperiri vizibile sunt rezervoarele de sărare a peştelui, cu o suprafata de aproximativ 3 metri pătraţi, clădiri din port, morminte şi băi cu urme de mozaic şi garnituri de marmură.

În apropiere, mai jos, in peninsula, se afla Carrasqueira, o comunitate veche de pescuit, unde inca puteţi admira case tradiţionale din stuf, cu ziduri şi acoperişuri din stuf, şi bărci de pescuit înguste acostate pe noroi in apropiere.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !