transport autocar halkidiki athos si asprovalta

TRANSPORT AUTOCAR CHARTER HALKIDIKI ATHOS - ASPROVALTA -2019
- Plecari saptamanale in fiecare Vineri (sosire la hotel sambata) -  
 ZONA ASPROVALTA (2 statii), NEA VRASNA, STAVROS, OLYMPIADA
      HALKIDIKI ATHOS : OLYMPIADA,  IERISSOS, NEA RODA, TRYPITI (pt ferry insula Amouliani), OURANOPOLI

OFERTA PENTRU 2019 ESTE IN LUCRU ....INFORMATIILE DE MAI JOS SUNT ORIENTATIVE LA ACEST MOMENT 

Plecare din Bucuresti, statia TIMPURI NOI, in fiecare vineri ora 20.00, in perioada 19.05 – 22.09.2018; sosire in localitatile de destinatie sambata, intre orele 09.00 – 11.00.

 

Imbarcarile pentru retur din Halkidiki se vor efectua sambata intre orele 11.00 - 16.00, din locurile unde au fost lasati turistii; orele exacte de preluare urmeaza a fi comunicate fiecarui turist de catre ghidul insotitor. Sosirea in Bucuresti va fi in jurul orei 06.00 (duminica dimineata).

 

Nota: traseul poate sa difere de la o saptamana la alta, functie de rezervarile primite pe fiecare cursa; din acest motiv, ca si datorita conditiilor de trafic, orele sunt informative, iar turistii sunt rugati sa se prezinte la locurile de imbarcare cu 15 minute inaintea orei anuntate pentru plecare. Locurile de debarcare/imbarcare sunt in zonele centrale ale localitatilor, la soseaua/strada principala ori in apropierea hotelurilor importante. Nu putem garanta lasarea/preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte.

 

Tarif loc standard: 65 euro/persoana/dus-intors – cu retur la o saptamana.

 

 

 • Locurile se atribuie in ordinea primirii rezervarilor pentru fiecare cursa, incepand cu al 3-lea rand din autocar.    
 • Supliment locuri VIP (rand 1 si 2 precum si orice alt loc solicitat in mod expres la rezervare ): 10 euro/pers/dus-intors
 • Tarif one way: din tariful dus-intors se scad 10%.
 • Tarif cu retur atipic (altul decat la o saptamana): tariful standard plus 30 euro

 

 

Transferuri din tara :

 

 • Din Brasov, Predeal, Sinaia, Comarnic,Buzau: supliment 10 euro/pers/dus-intors;
 • Din Campina (Banesti), Ploiesti DN 1: supliment 5 euro/pers dus-intors;
 • Din Pitesti: supliment 10 euro/pers dus-intors – pentru minim 4 persoane;;
 • Din Rm Sarat, Focsani: supliment 15 euro/pers dus-intors;
 • Din Constantai: supliment 15 euro/pers dus-intors;
 • Din Iasi, Roman, Bacau,Adjud: supliment 25 euro/pers dus-intors.

 

         Agentia de turism alaturi de transportator se angajează să depună toate eforturile pentru a transporta turistul şi bagajul cu promptitudinea rezonabilă. Timpii indicaţi în oferta sau pe site nu sunt garantaţi. Agentia de turism organizatoare nu îşi asumă nici o raspundere pentru efectuarea altor conexiuni care nu privesc serviciile mentionate mai sus.

Turistul este obligat să se asigure ca poseda documentele necesare efectuarii călătoriei, să le prezinte autoritatilor de frontiera şi să fie la locul de intalnire la ora comunicata de reprezentantul agentiei.

In ziua de miercuri dinaintea fiecarei plecari, agentia organizatoare va transmite ultimele detalii privind plecarea: nr autocar sau insemnele distinctive, numele si nr de telefon al ghidului, locul si ora exacta de plecare; daca dintr-un motiv sau altul cu 24 ore inaintea plecarii turistul nu a intrat in posesia acestor informatii, este obligat sa contacteze agentia pentru a-i fi comunicate detaliile necesare .


Solicitarea unei rezervari ferme implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul, ce fac parte integranta din aceasta oferta. 

 

Cod: CHR


 • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

 • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

 • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

 • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

  Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !