Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Tracia


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

REGIUNEA TRACIA

     Tracia este una din regiunile Greciei, cea mai estica regiune, avand granita comuna cu Turcia si Bulgaria, si regiunea Macedonia din Grecia. Tracia este printre cele mai mici regiuni din Grecia, situata intre raurile Nestos si Evros. Tracia dispune de trei prefecturi: Xanthi, Rodhopi si Evros. Marimea regiunii Tracia este de 8.578 kmp. Circa o treime din poplatie sunt musulmani (majoritatea de provininenta turca).

     Apropierea relativa de Bulgaria, iesirea catre Marea Egee, constructia autostrazii Via Egnatia sunt premisele dezvoltarii din ce in ce mai rapide a industriei turistice. Zona dispune de multiple plaje de nisip, de o frumusete cuceritoare. In regiunea Traciei se regasesc si Muntii Rodopi (la granita cu Bulgaria) acoperiti de paduri dese, oferind posibilitati de drumetii sau mountain-bike.

            

ALEXANDROUPOLIS

     Alexandroupolis este cel mai mare oras din zona Traciei din Grecia, avand o populatie de circa 52.720 locuitori (2001). Orasul se situeaza la circa 14 km vest de delta raului Evros, la 40 km de granita cu Turcia, circa 350 km distanta de Thessaloniki. Numele initial al orasului era Dedeagac (nume de provinienta turca), fiind redenumit dupa Primul Razboi Mondial dupa numele regelui Alexandru al Greciei – Alexandroupolis. Orasul este relativ tanar, infiintat la mijlocul secolului XIX dupa trasarea liniei de cale ferate ce facea legatura intre Thessaloniki si Constantinopol. Orasul ofera spre vizitare Muzeul Ecleziastic, Muzeul Folcloric, Muzeul Florei si a Faunei din Evros s.a.

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !