Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Tossa de Mar


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 

Istoria si arta localitatii Tossa de Mar (Costa Brava, Spania) se impletesc cu savoarea traditionala a unui oras marinaresc. Astfel, in cartierul Vila Nova, care se intinde de-a lungul plajei, se concentreaza majoritatea ofertelor de petrecere a timpului liber si a vacantelor : hoteluri, aparthoteluri, restaurante, terase. Temperaturile placute ale Coastei Brava si multitudinea de peisaje dau diverse posibilitati turistilor  de a-si petrece timpul liber in contact cu natura. Apele cristaline si bogatia subacvaica a marii Mediterane invita turistii la pacticarea unei multitudini de sporturi nautice. Gastronomia zonei include atat preparate specifice zonei de coasta, cat si din interiorul peninsulei, combinand retete traditionale si inovatoare.

  

Obiective Turistice

Turistii care vin la Tossa de Mar nu pot pierde ocazia de a vizita Muzeul Municipal, care se afla in Vila Vella si adaposteste colectii de arheologie, pictura catalana si straina, sculptura, vitralii, mozaicuri romane care provin, in marea majoritate, din asezarea romana Els Ametllers.  « Vila Vella » - Orasul vechi se ridica pe o faleza inalta, langa mare. Sapte turnuri circulare – resturi ale unei vechi biserici si ale palatului guvernatorului – dateaza din secolul al XIV-lea si ilustreaza foarte bine istoria catalana. Aproape de aceste turnuri, gasim ramasitele arheologice ale unui oras roman din sec. al IV-lea.  

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !