Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Torremolinos


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 

Torremolinos (Costa del Sol, Spania) a mostenit locuri cu un puternic aer popular (ca de exemplu cartierul marinaresc La Carihuela), ca si abundente vestigii ale bogatului sau trecut (la Torre del Homenaje). Posibilitatile oferite de Torremolinos sunt nenumarate: de la baile in mare si posibilitatea de a face plaja in aproape orice perioada a anului, pana la practicarea diferitelor sporturi, printre care, bineinteles si golful; exista si o multime de lanturi hoteliere si restaurante unde se poate degusta nemaipomenitul “pescaíto frito” (peste prajit).

 

Plaja

 

1.   La Carihuela (Montemar), din nisip de origine vulcanica (2100m – lungime si 60m – latime), este o plaja dotata cu toate serviciile necesare. In zona de sud se uneste cu portul din Benalmádena. Valurile sunt moderate.

2.   Bajondillo, din nisip de origine vulcanica (1100m – lungime si 30m – latime), este situata in continuarea plajei Playamar. Are in dotare toate tipurile de instalatii pentru plaja; valurile sunt moderate.

3.   Los Alamos (El Cañuelo), din nisip de origine vulcanica (950m – lungime si 50m – latime), se intinde din Torremolinos si pana in apropierea gurii de varsare a râului Guadalhorce. Exista parcare langa plaja. Valurile sunt moderate.

4.   Playamar, din nisip alb fin (1000m – lungime si 45m – latime), este o plaja cu dotari foarte bune: diverse sezlonguri si umbrele, pasarele din lemn (pentru plimbari pe plaja, necesare deoarece nisipul este foarte firbinte), restaurante, magazine.

Obiective Turistice

 

Monumente: biserica parohiala Nuestra Señora del Carmen, la Casa de los Navaja (dovada a arhitecturii nobiliare din sec. al XIX-lea), la Torre de Pimentel/Molinos (simbol al patrimoniului orasului, care ii da si numele), Cortijo del Tajo (unde au fost descoperite importante ramasite arheologice).

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !