Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Toroni

Pensiuni/Vile Toroni


Descriere

Toroni a fost un important punct comercial si militar al Macedoniei. Potrivit mitologiei, Toroni a fost sotia lui Proteus, fiul lui Poseidon. Orasul antic a fost fondat de halkidieni, probabil, in secolul al 8-lea i.Hr.. Locatia sa strategica si resursele bogate au dezvoltat Toroni, facandu-l unul dintre orasele cele mai importante din Halkidiki, dand numele sau golfului dintre Pallene si peninsula Sithonia. Vechiul Toroni a fost fondat in secolul al 8-lea i.Hr. si pana in secolul al 5-lea i.Hr. a devenit unul dintre cele mai importante orase din Halkidiki. In 348 i.Hr., Filip al Macedoniei l-a cucerit, apoi orasul a fost distrus cateva decenii mai tarziu de catre romani. Cercetarile arheologice dovedesc ca zona a fost locuita inca din vremuri preistorice si ca, prin portul de Toroni, diverse bunuri si imbracaminte au fost tranzactionate intre Grecia si Marea Neagra. In prezent Toroni este o asezare cu 4036 de locuitori, conform recensamantului din 2001. Plaja din Toroni este considerata una dintre cele mai frumoase de pe bratul Sithonia.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.