Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Toroni


Descriere

Toroni a fost un important punct comercial si militar al Macedoniei. Potrivit mitologiei, Toroni a fost sotia lui Proteus, fiul lui Poseidon. Orasul antic a fost fondat de halkidieni, probabil, in secolul al 8-lea i.Hr.. Locatia sa strategica si resursele bogate au dezvoltat Toroni, facandu-l unul dintre orasele cele mai importante din Halkidiki, dand numele sau golfului dintre Pallene si peninsula Sithonia. Vechiul Toroni a fost fondat in secolul al 8-lea i.Hr. si pana in secolul al 5-lea i.Hr. a devenit unul dintre cele mai importante orase din Halkidiki. In 348 i.Hr., Filip al Macedoniei l-a cucerit, apoi orasul a fost distrus cateva decenii mai tarziu de catre romani. Cercetarile arheologice dovedesc ca zona a fost locuita inca din vremuri preistorice si ca, prin portul de Toroni, diverse bunuri si imbracaminte au fost tranzactionate intre Grecia si Marea Neagra. In prezent Toroni este o asezare cu 4036 de locuitori, conform recensamantului din 2001. Plaja din Toroni este considerata una dintre cele mai frumoase de pe bratul Sithonia.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !