Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Techirghiol

Pensiuni/Vile Techirghiol


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Techirghiol (sau Tekirghiol insemnand "lacul barbanului") este un oras in judetul Constanta. Este situat pe malul lacului Techirghiol, la 15 km de orasul Constanta, la 2 km de Eforie Nord si la 4 km de Movilita. Are o populatie de 7108 locuitori.

Cai de Acces: pe DN 38 sau prin drumul judetean ce leaga statiunea Eforie Nord de Techirghiol (pe langa lac).

Techirghiol este o statiune balneoclimaterica permanenta situata la o altitudine de 5-20 metri, pe pragul de nisip dintre mare si padurea Comorova, fiind o oaza de liniste si prospetime. Statiunea Techirghiol este cunoscuta nu numai in Romania ci in intreaga lume prin faptul ca aici se gaseste un namol cu proprietati vindecatoare reale a multor afectiuni severe sau mai usoare. Lacul Techirghiol este cunoscut pentru calitatile apei sarate (mineralizate) si a namolului sapropelic, folosit in tratarea diferitelor maladii.

Tratamente: Impachetari cu namol cald, bai calde cu apa sarata, aerosoli, hidroterapie.

Techirghiol este faimos prin lacul cu acelasi nume, Sanatoriul Balnear (tratament balneofizioterapic si recuperator) si Manastirea Sfanta Maria.

Plaja se afla de-a lungul Lacului Techirghiol.

 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !