Cauta

Cauta intre toate ofertele noastre Reduceri de Craciun Litoral 2018


 

SAPTAMANA REDUCERILOR DE CRACIUN 14.12-22.12 *


Rezerva in perioada 14.12-22.12 * vacanta ta pentru Vara 2018 la urmatoarele hoteluri cuprinse in acesta promotie si obtii tarife cu totul speciale : 


* Ofertele sunt valabile in limita disponibilului si fiecare poate avea perioade diferite de aplicare. Detalii exacte la pagina fiecarei oferte. 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬†.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Reduceri Craciun ptr. Litoral 2018 !