Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Skala Rachoni


Descriere

Skala Rachoni este un sat in partea nord-vestica a insulei Thassos. Este de asemenea si port. Skala inseamna "poarta", "usa" catre sat sau "port". Este un sat linistit, ideal pentru persoanele in cautare de liniste si relaxare. Potrivit unei legende casele erau unite prin tunelui subterane cu portul. Aceste tuneluri aveau rol de securitate impotriva piratilor. In Skala Rachoni principalele ocupatii ale localnicilor sunt: cultura maslinilor, pescuitul si turismul.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !