Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Shkorpilovtsi


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Micuta statiune Shkorpilovtsi este de fapt un sat amplasat la doar 100 m de cele mai frumoase plaje ale coastei nordice a litoralului bulgaresc al Marii Negre. Se afla in apropiere de Varna la doar 42 de km (sud) si de orasul Byala la 30 de km (nord) 
Shkorpilovtsi se bucura de cea mai lunga (13 km) si cea mai lata (100 m) plaja de nisip dintre toate statiunile de pe litoralul Bulgariei, plaja cu nisip fin impletindu-se cu diferite tipuri de paduri, oferind astfel posibilitatea de relaxare si recreere intr-un cadru unic pe litoralul Marii Negre.
Numele statiunii se datoreaza fratilor Karel si Hermann Skorpil, doi arheologi de origine Ceha- Bulgara care au trait si lucrat in Varna . In apropiere de plaja, curge linistit raul Funduklijska, de-a lungul caruia se gasesc mai multe izvoare minerale, constituind astfel premisa dezvoltarii unei statiuni balneare cu servicii de inalte calitate. Tot aici se afla si Institutul de Cercetari Stiintifice Shkorpilovtsi a carui constructie a inceput in anul 1980, pentru a fi terminata 3 ani mai tarziu si deschis publicului in anul 1983.Institutul de Cercetări Științifice este situat în apropiere de plaja .Acesta dispune de un complex de laborator și o estacada de sprijin. Estacada are lungime totală de 230 m și este la 7 m inaltime fata de nivelul marii și servește ca o platformă pentru montarea aparatelor de cercetare .
Zona este preferata de amatori de camping dar in ultimii ani numarul de unitati de cazare de confort a crescut mult si acum exista alternative pentru orice fel de gusturi. Regiunea este un exemplu excelent de regiune ecologica, care îmbină plaje salbatice , padurea si raul.
 Râul Funduklijska curge chiar langa plaja si apusurile de soare se pot vedea foarte bine din acesta zona. Zona de-a lungul raului este bogata în ape minerale .
Peisajul natural este completat armonios de Capul Cherni (Karaborun ) care se ridică la circa 80 de metri inaltime deasupra marii si este cel mai nordic punct al muntilor Balcani în locul in care se intalnesc cu marea.
    

Plaja

 Shkorpilovtsi dispune de cea mai lunga (13 km) si cea mai lata (100 m) plaja de nisip dintre toate statiunile de pe litoralul Bulgariei, plaja cu nisip fin marginindu-se cu padurea , raul si terminatia muntilor Balcani (Cap Karaborun)  in Marea Neagra . 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !