Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Shengjin


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Localitatea Shengjin (Sfantul Djin) situata in extremitatea nordica a litoralului albanez s-a format initial de la un mic satuc pescaresc, care a beneficiat de o dezvoltare continua in ultimii ani si usor-usor a fost transformat in oras-statiune din zona de nord a Albaniei.

In oras au aparut: o promenada impasurata cu restaurante si baruri, hoteluri si vile moderne, iar plajele au fost frumos amenajate pentru turisti. In continuare se gasesc o multime de taverne si cafenele care servesc preparate traditionale caracteristice zonei. Avantajul acestui orasel de numai 8.000 locuitori este dat si de situarea acestuia (doar 50 km. de nord) fata de aeroportul Maicii Teresa. Investitiile din ultimii 10 ani au asigurat reamenajarea plajei de circa 3 km. lungime dar si construirea unor complexe hoteliere moderne si atractive. Plaja este dotata cu nisip fin si intrare lina in mare, este frumos amenajata pentru o petrecere minunata a timpului liber. In zona de nord a plajei se afla Portul Turistic si exista cateva proiecte de modernizare a acestuia.

De asemenea – de la Shengjin se poate organiza o excursie catre frumosul si maiestuosul Castel din Shkoder. Lacul cu acelasi nume – Skoder – este cel mai mare lac de pe peninsula balcanica (370 km.p.).

Combinatia plajei de nisip, a pinilor care strajuiesc zona si a frumusetii marii Adriatice cu aerul sau salin binefacator, cu unitatile de cazare moderne, noi, create pentru fiecare gust si buget creaza premisele unui sejur de vis in Albania.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Oferte Last Minute !