Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Sesimbra


Descriere

Sesimbra este o localitate a Portugaliei, în Districtul Setúbal, situată la poalele muntilor Serra Arrábida, un lanţ muntos între Setúbal şi Sesimbra.
Datorita pozitiei sale speciale în Golful Setúbal, în apropiere de gura de vărsare arâului Sado, şi a portului său natural, Sesimbra este un oraş unde pescuitul este important, cu o suprafata totala de 195 km² şi o populaţie totală de 37567 de locuitori.

Amplasat intr-un golf cu apa turcoaz, la 40 km sud de Lisabona, Sesimbra este atât un oraş pescaresc, atractiv, cat şi o staţiune turistică populară.

Protejata de vanturile din nord de versanţii Serra da Arrábida, Sesimbra a fost ocupata mai intai de catre romani si mai tarziu de mauri.

Locuitorii capitalei Lisabona vin aici la sfârşit de săptămână pentru a lua cina în numeroasele restaurante cu specific pescaresc de pe plajă, după o plimbare relaxantă de-a lungul promenadei.

Odata ajunsi in zona, un ratati urmatoarele:

Cu vedere catre plajă şi catre golful plin de barci de pescuit viu colorate, fortificatia in miniatură - São Teodosio a fost construit în secolul al XVII-lea pentru a apara Sesimbra împotriva piraţilor.

În oraş, biserica Milei, care dateaza din secolul al XV-lea, conţine o pictura a Nossa Senhora da Misericordia, atribuita lui Gregorio Lopes (1490-1550).

La 250 de metri deasupra oraşului se află castelul medieval, restaurat, cu cele cinci turnuri ale sale, care a fost initial o fortareata maura ocupata mai apoi de Afonso Henriques in 1165. Găzduita în interiorul zidurilor castelului, biserica Santa Maria datează din secolul al XII-lea.

În apropiere, la 12 km vest de Sesimbra, se află promontoriul plat de la Cabo Espichel, un loc sălbatic, fermecat, cu vederi magnifice spre nord catre Lisabona şi catre gura de vărsare a râului Tagus. Flancat pe ambele părţi de locuri de gazduire a pelerinilor, biserica Nossa Senhora do Cabo, batuta de vreme, construita în 1701, adaposteste picturi caracteristice stilului baroc şi un plafon cu fresce.

O plimbare scurtă cu masina la est de Sesimbra vă aduce la minunatul mic golful Portinho da Arrábida, unul dintre peisajele de plaja cele mai pitoreşti din Portugalia.

Obiective turistice in Sesimbra si in apropiere:

- castele: Guimaraes, Montemor - o - Velho, Soure, Leiria, Ourem, Santa Maria da Feira, Marialva, Pinhel, Almourol, Castelul Maurilor, Sao Jorge, Portalegre, Marvao, Sagres, Braganca, Silves, zidurile cetatii Serpa;

- monumente: turnul din Belem, Monumentul Descoperirilor, Cristo Rei, Peninsula Razboiului;

- gradini si parcuri: Gradina Botanica a Universitatii din Coimbra, Gradina da Estrela, Gradina Santa Barbara, Gradina Palatului Episcopal;

- palate si case istorice: Palatul Ducilor de Braganca, Palatul National Ajuda, Palatul National Belem, Palatul Monserrate, Palatul National Pena, Palatul National Queluz, Palatul National Sintra, Palatul National Mafra, Palatul Mateus, Casa do Infante, Palatul Episcopal, Palatul Bursei, Palatul Arhiepiscopului, Palatul Seteais, Quinta da Regaleira;

- muzee si galerii: Muzeul Calouste Gulbenkian, Colectia Berardo, Fundatia Serralves, Biblioteca Joanina, Muzeul Electricitatii, Muzeul National al Trasurilor, Muzeul Biscainhos, Muzeul Medina, Muzeul Pius al XII-lea, Muzeul National Soares doa Reis, Muzeul Militar, Muzeul de Arheologie Serpa, Muzeul Ceasului;

- biserici si manastiri: Manastirea Jeronimos, Catedrala din Braga, Catedrala din Porto, Biserica Sf. Francisc, Turnul si Biserica Clericilor, catedrala din Viseu, locul de pelerinaj Bom Jesus do Monte, Manastirea Batalha, Manastirea Ordinului lui Hristos, Manastirea Alcobaca, Bazilica Estrela, Biserica Santo Ildefonso, Bazilica Congregados, Biserica Sf. Pavel, Sanctuarul Sameiro, Biserica Milei, Biserica Sao Vicente, Biserica Bom Jesus da Cruz, Biserica Sf. Maria, Manastirea Sao Vicente de Fora, Panteonul National, Biserica Nossa Senhora dos Remedios, Manastirea Carmo;

- atractii naturale: Ponta da Piedade, Parcul natural Ria Formosa, Parcul natural de Coasta Alentejo si Vicente.

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !