Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Seferihisar


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 Seferihisar este primul oraș ,,lent '' al Turciei, si se află în interiorul granițelor Izmirului din regiunea Egeeană a Turciei. Cea mai veche așezare din cartierul Seferihisar este Teos, orașul Carians, cunoscută ca fiind înființat în 2000 î.Hr. de cretani, care fugeau de ahii. Seferihisar a devenit membru al Cittaslow pe 28 noiembrie 2009, care este asociația internațională a orașelor în care viața se desfadoara intr-un ritm lent , usor , ecologic. . Acest lucru demonstrează că dezvoltarea este posibilă chiar prin respectarea naturii, protejarea valorilor locale, a comercianților și a bucătăriei locale.

Cittaslow Seferihisar ereprezinta un stil de viață mai calm și mai sănătos. Acesta îndeplinește mai mult de 60 de criterii stabilite pentru Orașele Slow; conservarea gusturilor locale, susținerea filosofiei Slow Food, utilizarea energiei curate, menținerea locurilor de valoare istorică și culturală, produsele locale și multe altele.
Renumitul său mandarin, resursele mari de energie solară, geotermală și eoliană, precum și comorile istorice se numără printre atuurile orașului Seferihisar. În zona se cultivă orez, struguri și citrice. Motivul pentru care Seferihisar nu a fost afectat de urbanizarea neplanificată pe coasta Mării Egee și mediteraneene în ultimii ani este aceea că este înconjurată de siturile arheologice și zonele militare.
SIGACIK VILLAGE
Zona cea mai pașnică a orașului Seferihisar, Sigacik, este portul mic al orasului Seferihisar. Puteți găsi o mulțime de produse locale pentru a le cumpăra Pasta de tomate, anghinarea, delicatese turcesesti cu mandarine si dulceturi cu aroma neobisnuita. Portul  cu bărci de pescuit multicolore este un refugiu unic pnetru liniste si relaxare.
Există monumente elenistice și epice romane în orașul antic Teos, care a fost una dintre cele 12 asezări ionice din epoca arhaică și care avea colonii ionice. Cele mai importante monumente sunt Altarul Dionysus, Agora, Teatrul, Odeon, zidurile orașului și ruinele portului.
Orasul vechi Lebedos, este situat mai la sud. În 1522, otomanii au construit un castel pentru a fi folosit ca unitate navală într-un mic sat de pescari din Sigacik. Este posibil să vedem astăzi ruinele acestui castel.
Plajele Sigacik Buyuk Akkum, Akarca și Urkmez sunt unele dintre plajele premiate cu steag albastru, în zona Seferihisar
 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !