Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Saturn


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 Saturn se afla in imediata apropiere a Mangaliei , in partea de nord a acesteia , locul preferat de divertisment estival a localnicilor dar si a turistilor cazati in orasul Mangalia. La nord , Statiunea  Saturn se invecineaza cu Statiunea Venus de care este legat aprintr-o plaja lunga si lata.     

Saturn este o statiune cu numeroase terase in aer liber si restaurante , iar preturile sunt printre cele mai scazute de pe litoral. Spatiile de cazare sunt impartite intre hoteluri si numeroase casute de vacanta si campinguri .Plaja este in stare buna mai ales in partea dintre Saturn si Venus acolo unde atinge, pe o portiune de 1 km lungime, latimi de 200 m. Pentru turistii cazati la cetatenii din orasul Mangalia , Saturn este cel mai potrivit loc de distractie nocturna dar si pentru plaja. Posibiltatile de agreement includ practicarea diferitelor sporturi nautice (plimbari cu barca si hidrobicicleta pe mare ,sky-jet-ul) , posibilitatile de petrecere a timpului in numeroasele gradini de vara , terase ,restaurante si discoteci, si deasemeni vizitarea obiectivelor turistice din Orasul Mangalia aflat in vecinatatea sudica a Statiunii Saturn . 

  

Plaja

 Plaja Saturn se intinde intre plaja  Mangalia si cea din Venus. Zona sudica a plajei (spre Mangalia) este dantelata de numeroase golfulete create artificial din stabilopozi, cu acces in mare relativ lejer , dar cu latimi ale plajei mai mici ce determina o aglomerare in zona respectiva a celor care sunt cazati in hotelurile invecinate .Partea dinspre nord atinge latimi mari (100-150m) semanand cu plaja de la Mamaia si se intinde pana in Venus pe o distanta de 2 km si este plaja cea mai buna din statunea Saturn. Este plaja unde in fiecare vara se desfasoara festivalul muzical Liberty Parade. 

 

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

 Spatiile de cazare din statiunea Saturn sunt impartite intre hotelurile de  2 si 3 stele ,un  hotel de 4 stele, Hotel Cleopatra si un hotel de 5 stele ,Hotelul Saturn. Majoritatea acestor hoteluri apartin societatii Saturn SA sau THR Marea Naegra  si vilele particulare aparute dupa '90 pe terenul Satului de vacanta Dunarea si pe cel al Satului de vacanta Delta. Exista un numar de unitati de cazare de constructie complet noua - Hotel Adria -ce ofera un bun confort si conditii de cazare.  Ca toate statiunile de pe litoral exista si camping pentru cei care doresc sa se cazeze cu cortul. 

 • Hoteluri 5 stele: Hotel Saturn ****
 • Hoteluri 4 stele: Hotel Cleopatra ****
 • Hoteluri 3 stele: Hotel Adria*** , Hotel Cupidon ***,Hotel Hora***,Hotel Balada***,Hotel Cerna***, Hotel Sirena , Hotel Narcis ***, Hotel Semiramis ***, 
 • Hoteluri 2 stele:Hotel Aida**, Hotel Mures**, Hotel Siret**,Hotel Tosca**,Hotel Prahova**,Hotel Atena**
 • Toate hotelurile de 3 si 4 stele sunt renovate relativ recent sau chiar constructie noua ( Hotel Adria ***)
 
 • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

 • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

 • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

 • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

  Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !