Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Sarafovo


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Sarafovo este unul dintre cele mai noi cartiere ale orasului Burgas, cel mai mare oras din sud-estul Bulgariei, centru turistic si commercial. Sarafovo mai este denumit si “Beverly Hills-ul Bulgaresc” pentru ca este locul preferat de locuit al persoanelor instarite ale orasului, aici intalnindu-se cele mai frumoase case.

Cartierul este situat la 10 km de centrul orasului Burgas si are o populatie de aproximativ 4000 locuitori in peste 1300 de case. Pozitia sa pe un deal al coastei Marii Negre ofera o panorama deosebita asupra Golfului Burgas si asupra oraselor Pomorie si Sozopol. Dispune, de asemenea de o plaja nepopulata cu nisip.

Combinatia excelenta intre mare, soare si conexiunile convenabile de transport au facut din Sarafovo o statiune atractiva. Numarul de hoteluri si spatii de cazare creste de la un sezon la altul. Acest lucru ofera turistilor posibilitatea de a petrece vacante de neuitat la malul Marii Negre. Turismul este principala activitate a localnicilor pe timpul verii, numarul populatiei crescand la 10-12000 locuitori. Un avantaj il reprezinta Aeroportul Burgas care se afla la mai putin de 1 km distanta, precum si statiunea Pomorie la doar 7 km. Motivul pentru care regiunea Burgas este cunoscuta in toata lumea este faptul ca aici se ofera conditii pentru toate gusturile.

In viitor se va construe un port modern de yahturi, lucru care va creste calitatea serviciilor oferite de statiune.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !