Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Sani Resort


Descriere

Statiunea Sani este celebra pentru plaja sa, care este plasata in partea de nord-vest a peninsulei Kassandra, la 10 km departare de satul Nea Fokea. Sani este  o plaja de nisip ce a fost distinsa cu premiul Blue Flag pentru curatenia sa. Exista, de asemenea, o linie de pini de-a lungul coastei. Plaja Sani are unele specii rare de flora si fauna.Sani este o statiune organizata, cu multe tipuri de facilitati, ce pot fi usor accesate. Festivalurile ce au loc pe acesta plaja sunt frecvente in special in timpul verii, de Ziua Mediului, atunci cand sunt organizate seminarii de informare a cetatenilor asupra importantei pastrarii plajelor curate.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !