Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Salou


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Salou s-a transformat, prin propriile-i merite, intr-unul dintre principalele centre turistice ale coastei Dorada (Spania). De-a lungul intinsului sau litoral, protejat de Capul Salou, plajele alterneaza cu golfuri cu nisip fin, care se bucura de o clima exceptionala si ofera o multitudine de posibilitati de petrecere a timpului liber. Marea faleza Les Palmeres este unul dintre locurile emblematice ale localitatii taragoneze. Imprejurimile localitatii permit descoperirea unor peisaje nemaipomenite sau petrecerea unei zile de neuitat in parcul de distractii Universal’s Port Aventura. Salou se bucura deasemenea de un port sportiv de unde nu lipsesc posibilitatile de practicare a sporturilor nautice.

 

Plaja

 

1.           Llevant este una dintre cele mai cunoscute plaje ale costei Dorada. Formata din nisip fin auriu, are o lungime de 1200m si o latime de 70m, iar valurile sunt linistite. Are ca dotari: dusuri, sezlonguri, mai multe parcari spatioase, un parc de distractii. Exista deasemenea o faleza maritima cu tot felul de restaurante si magazine, inconjurate de palmieri. Pe plaja se practica tot felul de sporturi.

2.          Ponent, situata de partea opusa clubului nautic, se bucura de toate dotarile necesare. In spatele plajei este un mic parc pentru copii, cu palmieri, in spatele caruia se afla faleza maritima cu o multime de restaurante si magazine. Nisipul plajei, auriu fin, este de foarte buna calitate (1200m – lungime, 33m – latime), apa este foarte limpede, valurile sunt domoale; pe plaja exista un post de prim-ajutor.

3.          Llarga una dintre cele mai atractive plaje din Salou, este formata din pietris marunt (600m – lungime, 30m – latime), este destul de linistita. In spatele plajei, este o padure de pini marini, exista hoteluri si de o parte si de alta a acesteia. Se poate practica parasailing-ul.

Obiective Turistice

Monumente arhitectonice: Torre de Cal Bonte, Torre Vella.  
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !