Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Sagres


Descriere

Sagres este un oraş situat în municipalitatea Vila do Bispo, Algarve, Portugalia. Acesta are o suprafaţă de 34,28 km ² şi o populaţie de 1.939 de locuitori (în 2001).

Calatorul care ajunge in regiunea Sagres intra intr-o atmosferă mistică, înconjurata de un peisaj salbatic, dramatic, neexplorat, unde marea şi munţii se unesc pentru a forma un peisaj natural neobişnuit.

Frumuseţea plajelor sale, multe dintre ele aproape pustii, cu faleze abrupte aplecate spre mare, împreună cu măreţia istorica, reprezinta farmecul acestei regiuni. Mulţi dintre locuitorii sai isi dedica încă timpul marii şi pamantului de aici, profitând de abundenţa naturii pentru a crea preparate gastronomice diverse şi delicioase. Vizitatorii acestei localitati minunate isi pot petrece, de asemenea, timpul bucurandu-se de valurile indraznete, admirand strafundurile marii, facand alpinism pe stâncile abrupte sau explorand noi itinerarii. Sagres este unul dintre putinele locuri din Algarve în care sălbăticia, împreună cu un bogat patrimoniu cultural şi istoric, rămân intacte.

Sagres este un loc care asteaptă să fie descoperit şi explorat de cei care se bucură sa descopere cel mai interesant traseu, de cei pe care nu ii deranjeaza daca este nevoie să se întoarcă la jumătatea drumului de-a lungul unei poteci prafuite şi de cei care savureaza provocarea de a găsi o poteca, printre stânci, să ajungă la o ispititoare plaja de nisip.

Localitatea Sagres este singura regiune a Portugaliei care are doua zone de coasta: cea meridionala si cea occidentala.

Coasta Meridionala - la sud - cuprinde numeroase golfuri si golfulete, cu plaje, printre care se numara: plajele Burgau, Cabanas Velhas, Boca do Rio, Salema, Figueira, Furnas, Zavial, Ingrina, Barranco, Martinhal, Mareta, Tonel si Beliche.

Coasta Occidentala - la nord de Capul San Vicente - este o coasta crestata, formata din stanci. Aici intalnim plajele Telheiro, Ponta Ruiva, Castelejo, Cordoama, Barriga si Murracao.

Flora şi fauna:

Rezervaţia naturală a coastei vicentiene se intinde pe aproximativ 76 000 ha, avand peste 100 de specii de plante considerate endemice, rare sau localizate, precum şi un număr semnificativ de specii de animale pe cale de dispariţie.

Este singurul loc cunoscut în lume, unde barza albă isi face cuib si cloceste pe stânci de mare. Tot aici intalnim batlanul alb, vulturul lui Bonelli, cioara de camp cu ciocul rosu, porumbelul - de - stanca.

Printre mamifere amintim delfinii, rasii, vulpile, pisica salbatica, etc.

Obiective turistice in Sagres si in apropiere:

- Punctul Sagres: punctul cel mai de sud - vest din Europa continentală, semnificativ atât punct de vedere geografic, cat şi istoric. Acesta este locul unde se afla ruinele fortaretei construite de Henric Navigatorul in secolul al XV-lea; tot aici este si Rosa dos Ventos, o busola de 43 de metri, întins pe pământ. Gasim aici, de asemenea, biserica Nossa Senhora da Graça, contruita in secolul al XVI-lea.

In apropiere de Sagres, veti avea ocazi sa vizitati urmatoarele obiective:

- castele: Guimaraes, Montemor-o-Velho, Penela, Soure, Leiria, Ourem, Santa Maria da Feira, Marialva, Pinhel, Almourol, Castelul Maurilor, Sao Jorge, Portalegre, Marvao, Braganca, zidurile cetatii Serpa, castelul Silves;

- monumente: turnul Belem, Monumentul Descoperirilor, Cristo Rei, Peninsula Razboiului;

- gradini si parcuri: Gradina Botanica a Universitatii din Coimbra, Gradina da Estrela, Gradina Santa Barbara, Gradina Palatului Episcopal;

- palate si case istorice: Palatul Ducilor de Braganca, Palatul National Ajuda, Palatul National Belem, Palatul Monserrate, Palatul National Pena, Palatul National Queluz, Palatul National Sintra, Palatul National Mafra, Palatul Mateus, Casa do Infante, Palatul Episcopal, Palatul Bursei, Palatul Arhiepiscopului, Palatul Seteais, Quinta da Regaleira;

- muzee si galerii: Muzeul Calouste Gulbenkian, Colectia Berardo, Fundatia Serralves, Biblioteca Joanina, Muzeul Electricitatii, Muzeul National al Trasurilor, Muzeul Biscainhos, Muzeul Medina, Muzeul Pius al XII-lea, Muzeul National Soares doa Reis, Muzeul Militar, Muzeul de Arheologie Serpa, Muzeul Ceasului;

- biserici si manastiri: Manastirea Jeronimos, Catedrala din Braga, Catedrala din Porto, Biserica Sf. Francisc, Turnul si Biserica Clericilor, catedrala din Viseu, locul de pelerinaj Bom Jesus do Monte, Manastirea Batalha, Manastirea Ordinului lui Hristos, Manastirea Alcobaca, Bazilica Estrela, Biserica Santo Ildefonso, Bazilica Congregados, Biserica Sf. Pavel, Sanctuarul Sameiro, Biserica Milei, Biserica Sao Vicente, Biserica Bom Jesus da Cruz, Biserica Sf. Maria, Manastirea Sao Vicente de Fora, Panteonul National, Biserica Nossa Senhora dos Remedios, Manastirea Carmo;

- atractii naturale: Ponta da Piedade, Parcul natural Ria Formosa, Parcul natural de Coasta Alentejo si Vicente.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !