Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Russalka


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

    Russalka, cea mai nordica statiune de pe litoralul bulgar este situata intr-o zona stancoasa si spectaculoasa la doar 325 km de Bucuresti si circa 50 km de Vama Veche. Russalka este un loc deosebit si original cu o flora si fauna deosebite. Practic nu e statiune in adevaratul sens ci un sat de vacanta cu circa 10 terenuri de tenis, panorama deosebita, posibilitati de inchiriere de caiac-canoe, yacht-uri, scufundarile, posibilitatile de echitatie si jacuzzi in apele minerale, clubul de arta a copiilor - toate acestea au facut din Russalka o zona dorita si tot mai des vizitata de turisti tineri sau cei care cauta linistea si izolarea.Satul de vacanta  reprezinta un adevarat paradis al pasarilor, fiind amplasat pe teritoriul unei rezervatii naturale de pasari - un spectacol de vis. Amatorii de scufundari vor descoperi o lume noua, iar iubitorii de sporturi de vara vor gasi intotdeauna modalitati de practicare a acestora pe multiple terenuri de tenis, tir cu arcul, yachting.

Statiunea poate fi recomandata doritorilor de vacante linistite si turism informativ, deoarece este baza perfecta de plecare pentru un lung sir de site-uri arheologice si constructii cu insemnatate istorica deosebita. Cateva idei pentru excursii: Kameny Briag (malul stancos) cu multiple pesteri si recifuri (locul favorit al studentilor, hippiotilor, al turistilor in cautare de liniste si intimitate). Yalata renumita pentru relief stancos. Amatorii de pesteri ar trebui sa retina ca marea a format in zona peste 40 de pesteri, unele cu picturi rupestre primitive. Denumirea statiunii se trage de la ametitoarele “sirene ale marilor”.

    

Plaja

    Zona de tarm din Russalka este reprezentata printr-o insiruire de golfuri cu maluri stancoase, acoperite de pietre, si din loc in loc plaje mici cu nisip fin. Este unul din cele mai spectaculoase tarmuri ale Marii Negre, un colt pentru cei doritori de liniste si salbaticie.

     

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

    Statiunea Russalka se adreseaza in principal grupurilor de tineret dar nu numai. Cazarea se face in principal in bungalow-uri, amplasate in forma de amfiteatru, inconjurate de verdeata, oferind o atmosfera intima. Exista insa un club privat de 3 stele format din hotel si mai multe vile cu conditii foarte bune de cazare . 

 

    
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !