Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Aparthoteluri Rogachevo


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Rogachevo este un sat situat la 40 km nord fata de Varna si la doar 5 km fata de Albena. Este cunoscut pentru clima sa blanda si plajele frumoase. Bucurandu-se de o priveliste minunata atat asupra muntilor cat si asupra Marii Negre, satul a devenit una dintre locatiile preferate de turistii din Albena.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬†.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2018 !