Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Aparthoteluri Rogachevo


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Rogachevo este un sat situat la 40 km nord fata de Varna si la doar 5 km fata de Albena. Este cunoscut pentru clima sa blanda si plajele frumoase. Bucurandu-se de o priveliste minunata atat asupra muntilor cat si asupra Marii Negre, satul a devenit una dintre locatiile preferate de turistii din Albena.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Oferte Last Minute !