Rezervari prin email

 

3 pasi simpli pentru o rezervare:


 

1. Rezervati hotelul dorit utilizand adresele de e-mail specializate de mai jos sau online din pagina fiecarei unitati de cazare . Puteti astfel efectua rezervarea de oriunde sunteti .

 

2. Platiti pe loc sau in circa 1-3 zile de la confirmarea rezervarii :

 • a) numai un avans de minimum 30% (sau integral daca doriti) pentru rezervarile a caror data de incepere a sejurului este cu mai mult de 15 zile inaintea datei de incepere a sejurului dvs .Diferenta se va plati cel tarziu cu 15 zile inainte de data inceperii sejurului.La anumite rezervari e posibil sa fie necesara plata integrala .
 • b) integral pentru rezervarile a caror data de cazare incepe in mai putin de 15 zile

 

Plata rezervarii sau a avansului pentru rezervare se poate face in oricare din urmatoarele moduri:

 • transfer bancar - prin O.P. pentru oricine dispune de un cont bancar.
 • depunerere numerar in conturile noastre la orice sucursala BCR sau UNICREDIT -TIRIAC din Romania.
 • in numerar la biroul noastre din Bucuresti
 • platiti online cu cardul dvs bancar : Logo plati cu cardul Mai multe ...
 • plata online cu card de cumparaturi in Rate Fara Dobanda la cardurile de credit emise de : B.C.R. ( max. 4 rate), ALPHA BANK (max. 5 rate) si  BRD Finance (max. 6 rate)
 • cu tichete de vacanta - doar pentru rezervarile in Romania  - http://www.plaja.ro/tichete_de_vacanta/

 

3. Biletul de cazare /Voucherul si celelalte documente precum: contractul de prestari servicii si factura fiscala, le primiti pe adresa dvs de e-mail sau la cererea dvs. vi le putem transmite in original prin curier sau posta. Pentru rezervarile online platite integral aveti acess in contul dvs.( creat la momentul rezervarii online )  la toate documentele de rezervare. Din contul dvs. online puteti face operatiuni ca modificare sau anulare de rezervare.

 

Informatii si Rezervari prin e-mail : 

 

 

Litoral Romania

 

 

Bulgaria

 

 

Grecia

 

 

romania@plaja.ro

 

 

bulgaria@plaja.ro

 

 

grecia@plaja.ro

 

 

REZERVARI ONLINE - ACCESATI PAGINA HOTELULUI DORIT SI URMATI PASII DE REZERVARE

Raspundem la mesajele dvs. de regula in 1-2 ore si maximum in 24 de ore , in intervalul de lucru : 

Luni-Vineri: 09.00-17.00

Sambata, Duminica :  inchis

*****Inainte de a face o rezervare va rugam cititi Termenii si Conditiile Rezervarilor

 

Daca sunteti lamurit cu privire la hotelul pe care doriti sa il rezervati puteti sa utilizati formularul de mai jos pentru a face o rezervare care o vom confirma cu rapiditate maxima :

 

Rezervari prin e-mail sau formular online la Oferte Litoral 2019
 • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

 • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

 • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

 • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

  Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !