Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Psakoudia


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Diversitatea localitatii copleseste vizitatorii, peisajul semanand cu un puzzle, iar fiecare detaliu devine o piesa care contribuie cu culoarea sa la componenta peisajului. Cea mai fascinanta experienta, probabil, pentru vizitatorii din Halkidiki este turul de la Saint Termeni care se face cu barca.

Agrement si Restaurante

Festivalurile Kassandra, Moudania si Sani au loc in fiecare an in perioada iulie-august. Festivalurile includ reprezentari de teatru, concerte si o mulţime de alte evenimente care fac serile deosebit de interesante pentru vizitatorii care sunt interesati de arta.
Festivalul Saint-Mama, care are loc in fiecare an in prima saptamana din septembrie, este cel mai mare festival din Grecia. Cu toate acestea, exista multe festivaluri care au loc pe durata intregului sezon de vara in satele din această regiune.
Scufundari - pentru fanii de scufundari, exista un centru de scufundari, pentru cei ce vor sa se bucure de frumusetile golfului Sithonia.
Golf - la 30 km de statiune se afla Porto Carras, unde exista teren de golf cu 18 gauri, de care se pot bucura atat amatorii si cat si profesionistii.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !