Hoteluri Protaras


Descriere

Protaras este situat in partea de est a insulei si se intinde pe circa 5 km de coasta.

S-a dezvoltat ca si destinatie turistica incepand din anii ’80  ca o alternativa a statiunii aglomerate din apropiere, Ayia Napa.

Inainte de a deveni o statiune turistica, Protaras nu inseamna decat o zona de dealuri, insa descoperiri recente au dus la concluzia ca pe locul respective a existat orasul antic Lefkola, un important centru portuar.

Un punct important in dezvoltarea turistica l-a avut prezenta plajelor de nisip.

Una dintre cele mai importante plaje din zona dar si din toata insula este “Golful Smochinului" ( Fig Tree Bay). Alta plaja important ar fi plaja Skoutari unde se practica in mod special snorkeling.

Foarte bine s-a dezvoltat conceptul de all inclusive, hotelurile avand avantajul de a fi construit facilitati cat mai complete si mai variate pentru turisti, unele facilitati de lux.

 

Din Protaras se pot face excursii cu barca catre Capul Greco sau catre Varosha, localizata in partea turceasca a insulei Cipru. Capul Greco este un parc natural protejat si din acest motiv este un punct de popas in plimbarile cu barca.

Orasul Varosha nu este locuit in prezent, insa a fost pastrat cu magazinele, casele si hotelurile de dinainte de invazia turceasca. Orasul a fost evacuat in graba de catre ciprioti in 1974, din cauza invaziei si a fost sigilat si izolat de catre armata turceasca de cand si-a atras reputatia de “orasul-fantoma” .

 

Plimbarile pe munte sunt deasemenea potrivite pentru aceasta zona, relieful din aceasta zona fiind un support ideal pentru plimbari.

 Protaras, ca majoritatea oraselor nu duce lipsa de restaurante, pub-uri si taverne animate atat de catre localnici cat si de turisti, viata de noapte incadrandu-se foarte bine in peisaj pana la ore destul de tarzii sau chiar spre dimineata.

 In apropiere de Protaras exista o localitate mica dar care inspira traditie si gastronomie desavarsita, Paralimni unde se organizeaza petreceri Meze, petreceri traditionale cu specilitati culinare traditionale.

 

 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !