Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Primorsko

Pensiuni/Vile Primorsko

Aparthoteluri Primorsko


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

   Primorsko este un oras mic cu aproximativ 3000 locuitori. La 52 km sud de Burgas, orasul se asterne pe un cap care patrunde in mare intre Golful Stamopolo si Golful Dyavolsky (Dracului).  Aeroportul International din Burgas pune la dispozitie zboruri regulate, oferind in acelasi timp si transportul direct catre statiune printr-o retea de drumuri bine dezvoltata.

   La  1-2 km sud de oras se afla Centrul International de Tineret si reprezinta un oras de vacanta tipic pentru tineri cu o multime de vile, bungalouri, hoteluri, baruri, discoteci si terenuri de sport variate - acesta este Clubul de Vacanta Primorsko.

   Alte avantaje care fac din Primorsko o destinatie ideala pentru vacanta dumneavoastra sunt:

- Aerul curat;

- Imbinarea favorabila a presiunii atmosferice, umiditatii si a temperaturii aerului;

- Predominarea timpului insorit pe toata perioada anului dintre aprilie si octombrie;

Imbinarea unica intre marea si padurea de stejar si fag.

Plaja

Orasul are doua plaje, una in partea de nord si una in partea de sud. In timp ce plaja nordica este mult mai larga si deschisa, oferind o mare agitata – atat de pretuita de surferi, plaja sudica este mult mai mica si mai linistita, fiind preferata de familii. Linia plajei este de o lungime de 2 km. Este acoperita cu nisip moale si auriu. Apa marii in perioada verii este calda si linistita cu o temperatura medie in luna iunie intre 25-26 ˚C.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !