Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Praia do Vau


Descriere

Situata la vest de Praia da Rocha şi de Portimão, Praia do Vau este una dintre cele mai populare plaje din partea de vest a regiunii Algarve. În mod tradiţional, Vau a fost statiunea litorala aleasa de familiile bogate portugheze care isi petreceau verile în Algarve. Astazi, este populara si pentru vizitatori şi pentru rezidenţi deopotrivă.

Accesul la plajă este direct şi uşor. Există şezlonguri şi umbrele de închiriat şi posibilitati de practicare a anumitor sporturi nautice. In zona plajei exista restaurante, unde puteti servi gustări şi meniuri complete pe tot parcursul zilei. Praia do Vau este ideala in special pentru familiile cu copii, deoarece apa este calmă şi de o calitate excelentă.

Plaja poate deveni foarte aglomerata in timpul sezonului de vârf, în special in timpul fluxului. De la întinderea principala de nisip din Praia do Vau, puteţi merge pe jos, spre est (la reflux) până la Praia da Rocha. Spre vest se afla Praia do Alemão şi multe piscine sapate in pietra şi mici golfuri care va asteapta sa le explorati. De fapt, va puteti plimba de la plaja pana pe varfurile stâncilor şi pana la Prainha şi Praia de Alvor.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !