Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Praia da Rocha

Aparthoteluri Praia da Rocha


Descriere

Praia da Rocha este o staţiune plină de viaţă care se adresează la fel de bine familiilor cu copii, cat si celor care iubesc viata de noapte. Situata la estuarul râului Arade, chiar lângă Portimão, Rocha (cum mai este numita) a fost supusa unor mari modernizari în trecutul recent şi este acum pe lista "trebuie sa vizitati" a agentiilor de turism internaţionale.

Plaja intinsa, cu nisip auriu, are in spate stânci de calcar. Şezlonguri şi umbrele sunt disponibile pentru închiriere, ca de altfel si hidrobicilete şi ski - jet - uri. Amplasate la baza stâncilor, numeroase restaurante şi baruri pe plajă, care servesc mâncare portugheză şi internaţională de dimineata devreme pentru noaptea târziu, va asteapta sa le treceti pragul. O pasarela de lemn se intinde pe toata lungimea plajei. La orice ora din zi puteţi vedea localnici şi turişti deopotrivă care fac turul statiunii, pe jos sau cu bicicleta, pe aceasta frumoasa promenada.

Alături de plajă, de cealaltă parte a digului, se afla portul de agrement, nou şi colorat. Este decorul perfect pentru o plimbare, admirand iahturile spectaculoase in timp ce mergeti agale. Tot aici veti intalni o gama variată de restaurante şi baruri. Aveţi posibilitatea să inchiriati barci cu care sa navigati singuri sau va puteti alătura altor vizitatoti intr-o excursie de observare a delfinilor.

In prima linie de cladiri de la plaja, pe bulevardul principal, Praia da Rocha oferă o mulţime de magazine - suveniruri, haine, ceramica, opere de arta si o multime de posibilitati in materie de gastronomie. Puteţi găsi preparate din bucătăria portugheză, engleză, chineză, indiană şi japoneză. La lasarea serii, statiunea prinde viaţă, cu o multime de oameni care rătăcesc pe bulevard, gustand diverse inghetate şi cocktail-uri şi bucurandu-se de artiştii de pe stradă. Acestia va pot picta portretul, va pot impleti părul sau va pot face chiar tatuaje!

Pe timpul noptii, Praia da Rocha ofera o multime de petreceri pe plajă, baruri cu muzica live, karaoke şi restaurante pe malul marii. Există mai multe cluburi care sunt deschise pana spre dimineata zilei următoare.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !