Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Potidea


Descriere

Nea Potidea este un sat ce a fost fondat de refugiatii din Asia Mica dupa 1922. Satul atrage o multime de turisti datorita plajelor sale uimitoare si curate si a siturilor sale arheologice. La sud de Nea Potidea vizitatorii vor intalni satul pescaresc Nea Fokea. Printre cele mai interesante locuri de vizitat se numara Turnul Cetatii Bizantine din Nea Fokea, construit in 1407 in onoarea apostolul Pavel si vechiul monument funerar dedicat Sfantului Pavel, care a fost folosit ca biserica in perioada bizantina. In Nea Potidea vizitatorii vor gasi toate facilitatile turistice necesare petrecerii  unei vacante minunate, cum ar fi restaurante, hoteluri de lux, locuri de camping si de divertisment.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !