Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Possidi

Aparthoteluri Possidi


Descriere

Possidi este una dintre cele mai renumite statiuni turistice din Halkidiki, Grecia. Situata in peninsula Kassandra, plaja Possidi atrage mii de turisti in fiecare vara pentru apa sa calda, nisipul alb si sporturile nautice, care pot fi practicate in zona. Avand in vedere ca plaja este foarte mare, acesta ofera atat zone de plaja linistite cat si zone de plaja aglomerate. Chiar pe plaja din Possidi exista un far frumos, fiind considerat marca inregistrata a zonei.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !