Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Polichrono


Descriere

Situat pe partea de vest a Kassandrei, in Halkidiki, Polychrono este foarte popular printre turisti. Avand o plaja lunga de nisip cu ape de smarald, Polychrono este, de asemenea, renumit pentru lacul sau pitoresc ce este inconjurat de pini si poate fi accesat usor cu masina si chiar si cu autobuzul. Acesta pleaca la fiecare ora de la Autogara din Salonic. Polychrono este, de asemenea, o rezervatie naturala pentru broastele testoase de apa din specia Testudinata, care sunt o mare atractie pentru turisti. O adevarata incantare  pentru entuziastii ce vor sa petreaca o vacanta in natura, lacul este extrem de frumos si a fost conservat de localnici cu cea mai mare atentie. Oferind o casa sigură pentru broastele testoase Testudinata, lacul Polychrono remarcabil si aduce turistii mult mai aproape de natura.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !