Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Playa den Bossa


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 

Playa d’en Bossa este una dintre cele mai populare zone turistice ale Ibizei. Ceea ce o face sa fie deosebita sunt dimensiunile plajei (este cea mai lunga plaja a insulei) si posibilitatea de a practica o mutime de sporturi acvatice. Cei tineri se pot bucura la maxim de Space si Bora Bora (miscare muzicala tipica din Ibiza, in stare naturala), dar si de o multime de baruri si cluburi. In ceea ce priveste oferta de cazare din Playa d’en Bossa, aceasta este formata mai ales din aparatmente si garsoniere situate pe plaja sau foarte aproape de aceasta. In plus, Playa d’en Bossa se afla la numai 10 minute distanta cu masina de Ibiza-Oras si de aeroport (la aeroport se poate ajunge cu masina sau cu autobuz care circula dupa un orar regulat).

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !