Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Plati

Pensiuni/Vile Plati


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 PLATI


Plati este un mic satuc renumit pentru un singur lucru – plaja Plati – una din cele mai frumoase si cunoscute plaje din insula Lemnos. Aceasta plaja este amenajata, este situata la circa 2 km. sud de capitala Myrina si dispune de multiple taverne de peste, restaurante, café-bar, dar si centre pentru activitati sportive etc. Plaja beneficiaza de destinctia “Blue Flag” si este printre foarte putinele plaje ce se bucura de viata de noapte. Plaja se afla la circa 500 m. de satuc.
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬†.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Reduceri Craciun ptr. Litoral 2018 !