Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Pineda de Mar

Aparthoteluri Pineda de Mar


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Plajele ample, din nisip fin, impreuna cu o gama diversificata de oferte de cazare, cafenele, terase si restaurante, un mare centru comercial si configurarea placuta a orasului – cu piete pentru plimbari, parcuri inverzite, fantani arteziene si straturi de flori – fac ca Pineda de Mar (Costa Maresme, Spania) sa fie una dintre destinatiile alese de tot mai multi turisti.

 

Obiective Turistice

Existenta numeroaselor instalatii sportive faciliteaza practicarea diferitelor sporturi, ca de exemplu baschetul, sport datorita caruia este cunoscut orasul Pineda de Mar. Iubitorii de sporturi nautice se bucura si ei de o baza nautica foarte bine echipata.

Pineda de Mar este deasemenea un loc propice excursiilor pe jos sau cu bicicleta in Parcul National Montnegre.

In ceea ce priveste cultura, in Pineda de Mar se afla Fundatia Tharrats de arta grafica ; aici se expun permanent lucrari grafice ale intemeietorului fundatiei – Joan Josep Tharrats – si periodic lucrari ale altor artisti plastici cunoscuti ca de exemplu : Miró, Tàpies, Brossa, Guinovart, Clavé , Ponç, Fontserè sau Subirachs. In plus, intr-o cladire apropiata de sediul fundatiei se afla o biblioteca specializata in arta lui Tharrats si in arta grafica in general. Biblioteca gazduieste pe parcursul intregului an expozitii ale unor artisti de recunoscut prestigiu si calitate. Pineda de Mar conserva inca numeroase marturii ale trecutului : de la vestigiile arheologice din epoca iberica si romana si pana la modernul pavilion sportiv actual.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !