Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Peniche

Aparthoteluri Peniche


Descriere

Portul pescaresc Peniche este adăpostit de un promontoriu mare, pe coasta accidentata a Oceanului Atlanticului.

Pe la mijlocul secolului al-XVI-lea, oraşul facea parte dintr-o insulă de 8 km latime, dar o acumulare de nisip a unit aceasta insula, treptat, de continent, formand astfel prezenta peninsula.

Astăzi, oraşul este faimos pentru dantelele care se fabrica aici şi pentru numeroasele restaurante cu specific pescaresc, care în timpul verii servesc cele mai gustoase sardine din Portugalia.

Daca ajungeti in zona, nu ratati:

La marginea apei, pe partea de sud a oraşului, se află o fortareata care dateaza din secolul al XVI-lea; aceasta a fost folosita drept închisoare în timpul regimului represiv al lui Salazar. In prezent adaposteste Muzeul de arheologie şi meserii, încorporand foste celule, camere solitare şi grilale pentru vizitatori.

În Largo 5 de Outubro, Biserica Milei ne dezvaluie plafoane cu panouri pictate, datand din secolul al XVII-lea, care descriu viaţa lui Isus Hristos, şi placute azulejo din aceeaşi perioadă.

În apropiere, la 3 km de mers pe jos, spre este, se află răcorosul Cabo Carvoeiro şi Capela Sfintei Fecioare Maria de Remedios, care conţine dale azulejo, albastre şi albe, din secolul al XVIII-lea.

Cu multe golfuri şi grote, Insulele Berlenga se afla la o distanta de o oră cu barca, de la Peniche. Berlenga Grande, cea mai mare insula a grupului, este o rezervaţie naturală cu locuri de cuibărit pentru păsările marine. Tot aici intalnim o fortareata din secolul al XVII-lea.

Obiective turistice in Peniche si in apropiere:

- castele: Guimaraes, Montemor - o - Velho, Soure, Leiria, Ourem, Santa Maria da Feira, Marialva, Pinhel, Almourol, Castelul Maurilor, Sao Jorge, Portalegre, Marvao, Sagres, Braganca, Silves, zidurile cetatii Serpa;

- monumente: turnul din Belem, Monumentul Descoperirilor, Cristo Rei, Peninsula Razboiului;

- gradini si parcuri: Gradina Botanica a Universitatii din Coimbra, Gradina da Estrela, Gradina Santa Barbara, Gradina Palatului Episcopal;

- palate si case istorice: Palatul Ducilor de Braganca, Palatul National Ajuda, Palatul National Belem, Palatul Monserrate, Palatul National Pena, Palatul National Queluz, Palatul National Sintra, Palatul National Mafra, Palatul Mateus, Casa do Infante, Palatul Episcopal, Palatul Bursei, Palatul Arhiepiscopului, Palatul Seteais, Quinta da Regaleira;

- muzee si galerii: Muzeul Calouste Gulbenkian, Colectia Berardo, Fundatia Serralves, Biblioteca Joanina, Muzeul Electricitatii, Muzeul National al Trasurilor, Muzeul Biscainhos, Muzeul Medina, Muzeul Pius al XII-lea, Muzeul National Soares doa Reis, Muzeul Militar, Muzeul de Arheologie Serpa, Muzeul Ceasului;

- biserici si manastiri: Manastirea Jeronimos, Catedrala din Braga, Catedrala din Porto, Biserica Sf. Francisc, Turnul si Biserica Clericilor, catedrala din Viseu, locul de pelerinaj Bom Jesus do Monte, Manastirea Batalha, Manastirea Ordinului lui Hristos, Manastirea Alcobaca, Bazilica Estrela, Biserica Santo Ildefonso, Bazilica Congregados, Biserica Sf. Pavel, Sanctuarul Sameiro, Biserica Milei, Biserica Sao Vicente, Biserica Bom Jesus da Cruz, Biserica Sf. Maria, Manastirea Sao Vicente de Fora, Panteonul National, Biserica Nossa Senhora dos Remedios, Manastirea Carmo;

- atractii naturale: Ponta da Piedade, Parcul natural Ria Formosa, Parcul natural de Coasta Alentejo si Vicente.

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !