Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Pefkari


Descriere

Statiunea Pefkari se intinde de-a lungul unui golf si este inconjurat de o padure de pini. Pefkari este situat la 44 de kilometri de Thassos Town/ Limenas (capitala insulei) si la 28 de kilometri de Prinos (port). Este o statiune turistica importanta pe insula Thassos, unde se gasesc baruri, baruri pe plaja, restaurante si hoteluri, pentru a asigura turistilor o sedere cat mai confortabila. Plaja este lata, alcatuita din nisip si pietricele. In aceasta statiune se pot practica diverse sporturi nautice.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.