Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Pefkari

Aparthoteluri Pefkari


Descriere

Statiunea Pefkari se intinde de-a lungul unui golf si este inconjurat de o padure de pini. Pefkari este situat la 44 de kilometri de Thassos Town/ Limenas (capitala insulei) si la 28 de kilometri de Prinos (port). Este o statiune turistica importanta pe insula Thassos, unde se gasesc baruri, baruri pe plaja, restaurante si hoteluri, pentru a asigura turistilor o sedere cat mai confortabila. Plaja este lata, alcatuita din nisip si pietricele. In aceasta statiune se pot practica diverse sporturi nautice.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !