Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Paliouri

Vile la cheie Paliouri


Descriere

Paliouri este renumit pentru productia de miere si ulei de masline in intreaga regiune a Halkidikiului. In aceasta statiune turistii pot admira natura unica, padurea de pini, precum si strazile inguste, specifice satelor traditionale grecesti. La doi kilometri nord-est de sat se afla plaja Chrouso cu apele marii Egee albastre si adanci si plaja cu nisip de aur, în apropierea careia se afla o padure de pini.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !