Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Paliouri

Vile la cheie Paliouri


Descriere

Paliouri este renumit pentru productia de miere si ulei de masline in intreaga regiune a Halkidikiului. In aceasta statiune turistii pot admira natura unica, padurea de pini, precum si strazile inguste, specifice satelor traditionale grecesti. La doi kilometri nord-est de sat se afla plaja Chrouso cu apele marii Egee albastre si adanci si plaja cu nisip de aur, în apropierea careia se afla o padure de pini.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.